Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Μega Fund από το Κατάρ για επενδύσεις σε ακίνητα της Τουρκίας


Engineer

Recommended Posts

Την δημιουργία Fund που θα επενδύσει σε εμπορικά ακίνητα με ενοικιαστές που πληρώνουν σε ξένο νόμισμα ανακοίνωσαν η QINVEST Asset Management, θυγατρική των Κρατικών επενδυτικών κεφαλαίων του Κατάρ, και η τουρκική RE-PIE την περασμένη βδομάδα
 
Η κίνηση ήρθε μετά την απόφαση του Κατάρ να επενδύσει 15 δισεκατομμύρια δολάρια προκειμένου να βοηθήσει την οικονομία της Τουρκίας..

Η QINVEST, διαχειρίζεται πάνω από ένα δισ. τούρκικες λίρες (166 εκατ. δολάρια), σύμφωνα με στοιχεία του Συμβουλίου Κεφαλαιαγοράς της Τουρκίας.

Το αμοιβαίο κεφάλαιο θα επενδύει σε εμπορικά ακίνητα με μακροπρόθεσμες συμβάσεις μίσθωσης σε ξένο νόμισμα και θα διανέμει το έσοδο από το ενοίκιο στους επενδυτές του κάθε τρεις μήνες. Σκοπός του Αμοιβαίου Κεφαλαίου είναι η διανομή τουλάχιστον 7% του μισθώματος σε συνάλλαγμα επί του κεφαλαίου που επενδύει ο επενδυτής.

Η πρώτη εταιρεία διαχείρισης χαρτοφυλακίου ακινήτων της Τουρκίας, η Re-pie έχει μέγεθος χαρτοφυλακίου 320 εκατομμυρίων Τούρκων Λιρών και διαθέτει τρία ενεργά επενδυτικά κεφάλαια με συνολικό χαρτοφυλάκιο περίπου 2.3 εκατ. τ.μ. Οι επενδυτές της Re-pie είναι 24 συνταξιοδοτικά ταμεία 63 ιδιώτες και θεσμικοί επενδυτές. 


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.