Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

android app "Photo GPS Cam"


Pasvantis

Recommended Posts

“Photo GPS Cam”

Ο πιο απλός τρόπος να σώσεις τις συντεταγμένες σε μια φωτογραφία, καθώς και να μοιράσεις αυτή με συντεταγμένες.

 Παρουσίαση Εφαρμογής "Photo GPS Cam":

Η iforest συνεχίζοντας την παράδοση δημιούργησε την πέμπτη της εφαρμογή σχετική με την ύπαιθρο και όχι μόνο, και συγκεκριμένα με τη γεωαναφορά φωτογραφιών.

Το “Photo GPS Cam” είναι o πιο απλός τρόπος να σώσεις τις συντεταγμένες σε μια φωτογραφία, καθώς και να μοιράσεις αυτή με συντεταγμένες. Η Εφαρμογή παρέχει τις ακόλουθες δυνατότητες:

- Αποθηκεύει ως εικόνα στη φωτογραφία τις συντεταγμένες λήψης στο πιο ευρέως διαδεδομένο σύστημα συντεταγμένων WGS84 (Google earth κτλ). Επιπλέον στην ίδια εικόνα αποθηκεύει παράλληλα την ώρα και ημερομηνία λήψης της φωτογραφίας.      

- Δίνει τη δυνατότητα κοινοποίησης της γεωαναφερμένης φωτογραφίας, εύκολα μέσα από το μενού της εφαρμογής, αμέσως ή σε μεταγενέστερο χρόνο, χρησιμοποιώντας όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (email, facebook, instagram, κτλ).

Οι παραπάνω δυνατότητες αποτελούν ένα χρήσιμο εργαλείο για τη λήψη στοιχείων υπαίθρου και όχι μόνο, καθώς η εφαρμογή μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη λήψη σημείων ενδιαφέροντος (αξιοθέατα κτλ), για τη λήψη ειδών χλωρίδας και πανίδας και  ως εργαλείο κοινοποίησης και μετέπειτα αντιμετώπισης προβλημάτων, όπως για παράδειγμα ένας βράχος σε δασικό δρόμο που εμποδίζει τη διέλευση οχημάτων ή μία σπασμένη λάμπα οδοφωτισμού εντός αστικού ιστού.

Η εφαρμογή λειτουργεί κανονικά σε κινητά τηλέφωνα (smartphones) και ταμπλέτες (tablet) με λειτουργικό σύστημα Android και είναι δωρεάν. Προϋπόθεση για τη σωστή λειτουργία της εφαρμογής είναι η λειτουργία του δέκτη GPS της συσκευής.

*link: https://play.google.com/store/apps/details?id=iforest.photogps

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.