Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Έτοιμο το “Μονοπάτι Πολιτισμού”: 70 χλμ από την Ξάνθη ως τη Σταυρούπολη


Engineer

Recommended Posts

Ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός και η σήμανση για το “Μονοπάτι Πολιτισμού” του Δήμου Ξάνθης στην περιοχή της ΔΕ Σταυρούπολης. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που υλοποιήθηκε στην περιοχή από την Ελληνική Εταιρία Περιβάλλοντος & Πολιτισμού  με τη χρηματοδότηση του ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος και με τη συνεργασία πεζοπορικών και φυσιολοατρικών σωματείων και εθελοντών. 

Όπως ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Ξάνθης Χαραλαμπος Δημαρχόπουλος, στην πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, πρόκειται για ένα πεζοπορικό μονοπάτι 70 χιλιομέτρων που ξεκινά από την Παλιά Πόλη και καταλήγει στην ορεινή περιοχή. Καθαρίστηκε και σηματοδοτήθηκε για να αναδείξει όλες τις περιοχές φυσικού κάλους και αρχαιολογικού ενδιαφέροντος αλλά επίσης προσφέρει σημεία πρόσβασης σε ξενοδοχεία ή υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Απευθύνεται σε 40 εκατομμύρια λάτρεις του περιπατητικού τουρισμού σε όλη την Ευρώπη και πρόκειται να αναδείξει την ευρύτερη περιοχή, σημειώνει ο Δήμαρχος Ξάνθης.


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.