Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Εξοικονομώ Κατοίκον 2 IBAN Ωφελούμενου


ampofila

Recommended Posts

Εκ παραδρομής όταν έκανα την αίτηση έβαλα λάθος τράπεζα (τη δική μου και όχι του ωφελούμενου). Γνωρίζει κάποιος πως μπορεί να αλλάξει αυτό? Γιατί φυσικά τώρα δεν μπορώ να κάνω επιβεβαίωση ΙΒΑΝ ωφελούμενου. (έχω βρει ένα post στο thread των μηχανικών με ερώτηση για το συγκεκριμένο ζήτημα αλλά δεν έχει απαντηθεί). Επίσης γνωρίζετε αν οι πληρωμές πρέπει να γίνουν αποκλειστικά από τον ωφελούμενο?

Edited by ampofila
Link to comment
Share on other sites

Κατάφερα και έβγαλα γραμμή. Η κοπέλα μου είπε ότι ακούγεται από το τεχνικό τμήμα ότι μάλλον θα υπάρξει δυνατότητα να αλλαχθεί η συνεργαζόμενη τράπεζα αργότερα. Στις 10 θα καλέσω και το τεχνικό τμήμα.  Επίσης το IBAN ωφελούμενου δεν είναι απαραίτητο να είναι το ίδιο με αυτό από το οποίο θα γίνουν οι πληρωμές. Σχετικά με τις πληρωμές από λογαριασμό τρίτου και όχι του ωφελούμενου, μου είπε ότι καλύτερα θα ήταν να γίνουν από λογαριασμό του ωφελούμενου. Αν όμως γίνουν από τρίτο θα πρέπει να φαίνεται ο αριθμός της απόφασης υπαγωγής στην αιτιολογία και να υπάρχει και μια υπεύθυνη δήλωση από τον ωφελούμενο.

Edited by ampofila
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.