Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Πρόγραμμα αμοιβών σε Excel


Χ Επισκέπτης 1

Recommended Posts

Ανέβασα στα Downloads του forum ένα πρόγραμμα υπολογισμού αμοιβών, φορολογικών, ΙΚΑ, ΕΚΚΟ σε μορφή Excel '97. Θα το βρείτε ΕΔΩ διεγράφη

(λίγη υπομονή μέχρι να εγκριθεί από τους Συντονιστές).

 

_ Για να λειτουργούν τα κουμπάκια ενεργοποιήστε τις μακροεντολές.

_ Εκτός της αρχικής σελίδας όλες είναι κλειδωμένες χωρίς κωδικό για να προστατευθούν οι τύποι υπολογισμού από αθέλητη διαγραφή.

_ Για τις όποιες παρατηρήσεις σας, λάθη που εντοπίσατε κ.λπ. επικοινωνήστε μαζί μου στο email: διεγράφη

_ Μπορείτε επίσης να γράψετε εδώ τις όποιες επιθυμίες, παρατηρήσεις σας κ.λπ. Για τα σχόλια όμως που κάνουμε στα downloads δεν υπάρχει ειδοποίηση του χρήστη του forum οπότε δεν είναι και η καταλληλότερη μέθοδος επικοινωνίας.

_ Για να σας προλάβω όχι δεν βγάζει xlm, όχι ακόμα.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Μπορούσε να κατέβει η έκδοση 1.00.

Μόλις ανέβασα την έκδοση 1.11 στην οποία πρόσθεσα τον Πίνακα 3 του ΙΚΑ και διόρθωσα κάποια bugs στους Πίνακες 1 και 2 του ΙΚΑ.

Θα απαιτηθεί πάλι έγκριση από τους Συντονιστές προκειμένου να κατεβαίνει.

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ συνφορουμίστες!

Μόλις ανέβασα μια καινούργια έκδοση (Ver. 1.12 - όπως πάντα περιμένετε να εγκριθεί πρώτα από τους συντονιστές για να μπορείτε να την κατεβάσετε) με διορθώσεις των λαθών που επισημάνθηκαν από τον Evan και κάποιων άλλων που εντόπισα ο ίδιος, με κυριότερο τον λανθασμένο υπολογισμό της μελέτης των ηλεκτρολογικών.

 

Προσεχείς αναβαθμίσεις θα αφορούν:

α) την προσθήκη αναλυτικού προϋπολογισμού

β) υπολογισμό ελάχιστης αμοιβής ξεχωριστά για μελέτες και επιβλέψεις και κατανομή αυτής αναλόγως των αμοιβών των μελετητών/επιβλεπόντων.

γ) το xlm αργεί! ;)

Ανοιχτός σε προτάσεις σας.

 

Να υπενθυμίσω ότι τα φύλλα εκτός από το "Αρχική" είναι κλειδωμένα μεν χωρίς κωδικό δε, γεγονός που σημαίνει ότι ο καθένας σας τα ξεκλειδώνει και τροποποιεί τους τύπους υπολογισμού, προσθέτει τους δικούς του υπολογισμούς και εν γένει το επεκτείνει και το προσαρμόζει στις δικές του προτιμήσεις.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.