Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Ενδιαφέρον για ξενοδοχείο 5 αστέρων στο κτίριο της Ελευθεροτυπίας


Engineer

Recommended Posts

Μεγάλος γαλλικός ξενοδοχειακός όμιλος, ο οποίος έχει ήδη παρουσία στην ελληνική αγορά, ενδιαφέρεται να μετατρέψει σε 5άστερο ξενοδοχείο το κτήριο που φιλοξενούσε την εφημερίδα «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» (φωτογραφία), στην οδό Μίνωος 10 – 12 στην περιοχή Νέος Κόσμος.

Το κτήριο συνολικής επιφάνειας 14.427,41 τ.μ. βρίσκεται σε οικόπεδο 3,2 στρεμμάτων στο οικοδομικό τετράγωνο που περικλείεται από τις οδούς Ηλία Ηλιού-Δεινοστράτους-Μίνωος και Πυθέου στη θέση Άγιος Ιωάννης Ξάχωνες.

Πρόκειται για κτήριο με ανεπανάληπτη θέα στην Ακρόπολη, κάτι που φαίνεται πως αποτελεί ισχυρότατο δέλεαρ για τους υποψήφιους επενδυτές. Η γειτνίαση με το σταθμό του Μετρό «Άγιος Ιωάννης» και η εύκολη πρόσβαση προς τις λεωφόρους Συγγρού και Βουλιαγμένης, λειτουργούν ως επιπλέον κίνητρα για τον ενδιαφερόμενο. 
 
Το κτήριο είναι υποθηκευμένο σε τράπεζες (κυρίως Πειραιώς, αλλά και Alpha Bank), Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύει το Capital.gr το κτήριο έχει προγραμματιστεί, να βγεί σε πλειστηριασμό την Δευτέρα 29 Οκτωβρίου με ελάχιστο τίμημα τα 10.885.871 ευρώ και θα επαναλαμβάνεται κάθε επόμενη Δευτέρα ωσότου βρεθεί αγοραστής.

Για τη Δευτέρα 29 Οκτωβρίου έχει προγραμματιστεί, σύμφωνα με πληροφορίες του Capital.gr, να λάβει χώρα ο πλειστηριασμός του κτηρίου που βρισκόταν η έδρα της ιστορικής εφημερίδας Ελευθεροτυπία (Χ.Κ. Τεγόπουλος Α.Ε.) στην οδό Μίνωος 10-16 στο Νέο Κόσμο.

Το ελάχιστο τίμημα έχει προσδιοριστεί σε 10.885.871 ευρώ, με το κτήριο που αναπτύσσεται σε πρώτο, δεύτερο υπόγειο, ισόγειο, έξι ορόφους και δώμα να έχει συνολική επιφάνεια 14.427,41 τ.μ. Βρίσκεται σε οικόπεδο 3,2 στρεμμάτων στο οικοδομικό τετράγωνο που περικλείεται από τις οδούς Ηλία Ηλιού-Δεινοστράτους-Μίνωος και Πυθέου στη θέση Άγιος Ιωάννης Ξάχωνες.

Πηγή: http://ered.gr/el/content/5astero_xenodocheio_to_ktirio_tis_ELEYThEROTYPIAS_/ και

http://www.capital.gr/epixeiriseis/3317896/sto-sfuri-to-ktirio-tis-eleutherotupias-oles-oi-leptomereies


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.