Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΤΕΕ: αποκατάσταση λειτουργίας πλατφόρμας αυθαιρέτων


Engineer

Recommended Posts

Σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα του ΤΕΕ αναφέρει:

UPDATE 4/10/2018, 11:00: Το πληροφοριακό σύστημα για τη διαχείριση των δηλώσεων αυθαιρέτων ν4178 και ν 4495 λειτουργεί αλλά λόγω ιδιαίτερα υψηλού φόρτου,

 παρουσιάζονται προσωρινά δυσκολίες πρόσβασης σε αυτό ή/και σε άλλες λειτουργίες της ιστοσελίδας του ΤΕΕ, και σήμερα 4/10/2018.
Αν αντιμετωπίσετε πρόβλημα πρόσβασης, παρακαλούμε να δοκιμάσετε αργότερα. Η κίνηση κορυφώνεται τις πρωινές μέχρι μεσημεριανές ώρες και ακολούθως μειώνεται.
Παρακαλούμε τα μέλη του ΤΕΕ και τους χρήστες του πληροφοριακού συστήματος να μην επιβαρύνουν, στο διάστημα μέχρι και τις 8/10/2018, τις λειτουργίες με μη επείγουσες εργασίες. Ο φόρτος έχει αυξηθεί υπερβολικά λόγω των σχετικών ανακοινώσεων του ΥΠΕΝ περί λήξης της προθεσμίας υπαγωγής.

--------------------------------------

H λειτουργία της πλατφόρμας έχει αποκατασταθεί. Θα ήταν χρήσιμο για λόγους εύρυθμης λειτουργίας, μέχρι το πέρας της τρέχουσας προθεσμίας τον ν4495, μέσω του πληροφοριακού συστήματος να εκτελούνται μόνο οι απαραίτητες και επείγουσες εργασίες.

Προηγούμενη ανακοίνωση:

Λόγω ιδιαίτερα υψηλού φόρτου, στο πληροφοριακό σύστημα για τη διαχείριση των δηλώσεων αυθαιρέτων ν4178 και ν4495 παρουσιάζονται προσωρινά δυσκολίες και περιοδικά καθίσταται αδύνατη η πρόσβαση σε αυτό ή/και σε άλλες λειτουργίες της ιστοσελίδας του ΤΕΕ, σήμερα 3/10/2018.

Γίνεται προσπάθεια ώστε η πλήρης αποκατάσταση να ολοκληρωθεί εντός των επόμενων 1-2 ωρών. Το σύστημα εκτιμάται ότι θα επανέλθει σε πλήρη λειτουργία μετά τις 17:00.

Παρακαλούμε τα μέλη του ΤΕΕ και τους χρήστες του πληροφοριακού συστήματος να μην επιβαρύνουν, σε αυτό το διάστημα, τις λειτουργίες με μη επείγουσες εργασίες. Ο φόρτος έχει αυξηθεί πέραν των προβλέψεων λόγω των σχετικών ανακοινώσεων του ΥΠΕΝ περί λήξης της προθεσμίας υπαγωγής.


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Οι ανακοινώσεις ειναι προσχηματικές και οι "επιστροφές στη σελίδα δηλώσεων" υπαρκτές. Δύσκολα τα πράγματα σήμερα.

Link to comment
Share on other sites

ρε άντε και πάτε να ....κουρευτείτε.....τι κατάντια είναι αυτή!!!

Χθες είπα στους πελάτες ελάτε σήμερα πρωί να σας δώσω το παράβολο και πάλι είναι εκτός λειτουργίας!!!

ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΕΛΕΟΣ!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Μάλλον - πολύ κακώς  κάκιστα - πολλοί συνάδελφοι επέλεξαν να μπούν στα δημοφιλή συστήματα του ΤΕΕ για να κάνουν μή επείγουσες εργασίες κατά παράβαση της συστάσεως του φορέως... μπορεί λίγο social networking, λίγο online shoping.. δεν ξέρω για τι άλλο μπορεί να μπήκαν ...

 

Edited by Vasili
  • Upvote 5
Link to comment
Share on other sites

Μην αγχωνόμαστε, θα δώσουν παράταση. Όλοι τρέχουν να προλάβουν τις μέρες αυτές, βάλε και 10 να έχει ο καθένας ανά την Ελλάδα άστα.. Καλό ΣΚ. 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.