Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

e-ΑΔΕΙΕΣ Σύστημα Έκδοσης Οικοδομικών Αδειών.


Recommended Posts

Καλησπερα συναδελφοι. Απλα να επιβεβαιωσω κατι. Για αδεια μικρης κλιμακας για ικριωματα δεν χρειαζομαι να αναφερω προγενεστερες διοικητικες πραξεις δεξια (παλαια αδεια, τακτοποιησεις) παρα μονο εκει που αναφερονται τα στοιχεια του υφισταμενου τα οποια απλα τα γραφω αλλα δεν τα επισυναπτω ηλεκτρονικα καπου στο φακελο. Σωστα?:roll:

Link to comment
Share on other sites

@kostavrosΘα ανέβαζα τουλάχιστον τα στελέχη. Είναι ήδη ψηφιοποιημένα, αφού μιλάς για τακτοποίηση.
@desptsoukΔοκίμασε να το κάνεις pdf. Μήπως η υπάλληλος δεν ξέρει να το ανοίξει ή μήπως το θέλουν αποκλειστικά σε pdf για να μπορεί το σύστημα να βάλει λογότυπο πάνω του. Σε άλλους τύπους αρχείων δεν μπορεί το σύστημα να γράψει (πρωτόκολλο, άδεια, κλπ).

Link to comment
Share on other sites

@kostavros, κι εγώ θα τα ανέβαζα. Έχεις τσεκάρει στην ταμπέλα "ΈΛΕΓΧΟΙ/ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ/ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΦΟΡΕΩΝ" τις εργασίες που θα κάνεις με την ΕΕΜΚ; Εκεί σου δείχνει τα απαιτούμενα ανά περίπτωση, οπότε ίσως το δεις εκεί.

@jedi.Yannis, pdf το έχω ανεβάσει και δυστυχώς όταν πήγα στην ΥΔΟΜ να την ρωτήσω, μου είπαν ότι είναι σε άδεια μέχρι τις 6/5... 

Αυτό το παραμύθι ότι ανεβάζεις τα αρχεία και σε δύο μέρες εκδίδεται η άδεια θα ήταν πολύ ωραίο, αν δεν ήταν τόσο τραγικό... 

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι καλήμέρα.

Πρόκειται να κάνω "Γνωστοποίηση εκτέλεσης  πρόσθετων εργασιών" παρ. δ, άρθρου 28,ν.4495 σε Άδεια Δόμησης παλαιά (έντυπη).

Στο e-adeies, στην καρτέλα "Δόμηση/Χρήσεις/Θέσεις στάθμευσης" συμπληρώνω τα στοιχεία Διαγράμματος δόμησης της Ά.Δ. ή αυτά που θα  προκύψουν

μετά τις πρόσθετες εργασίες, δηλ. της Αναθεώρησης;

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

@athanasanas

Στη γνωστοποίηση θα συμπλήρωνα τα της Αναθεώρησης με σχετική σημείωση στο πεδίο Στοιχεία περιβάλλοντος χώρου/Παρατηρήσεις. ; Τα στοιχεία αυτά άλλωστε θα περιλαμβάνονται και την Τ.Ε που υποβάλλεις.Τα στοιχεία της Α.Δ έχοντας το ΑΔΑ (που καλό είναι πάντα να το αναφέρουμε) μπορεί κανείς να τα εντοπίσει άμεσα.

Link to comment
Share on other sites

ερώτημα:

Γίνεται γνωστοποίηση σε παλιά (έντυπη)  Ο.Α ή πρέπει πρώτα την ίδια να την ανεβάσεις  σκαναρισμένη? 

Edited by ΚΑΝΑ
Link to comment
Share on other sites

@ΚANA

Προυπόθεση της γνωστοποίησης είναι να υπάρχει δυνατότητα αναθεώρησης της άδειας, οπότε ειδικά για τις παλιές Ο.Α να είναι σε ισχύ. Στη φάση της γνωστοποίησης δεν βλέπω να προκύπτει υποχρέωση να ανεβάσεις σκαναρισμένα αρχεία. Τα αρχεία αυτά όμως θα τα ανεβάσεις σίγουρα κατα την αναθεώρηση που θα ακολουθήσει (εντός 4μηνών) απο την γνωστοποίηση και πριν απο τον έλεγχο δόμησης. 

Link to comment
Share on other sites

αν δεν την ανεβάσεις πρώτα ηλεκτρονικά εδώ (...γ) τα στοιχεία της ηλεκτρονικής άδειας) ποια στοιχεία θα βάλεις??

Άρθρο 4

Διαδικασία  ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ  ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

1.  Κατά την ηλεκτρονική διαδικασία γνωστοποίησης εκτέλεσης πρόσθετων εργασιών, ο Διαχειριστής της αίτησης εισάγει στο σύστημα:

2.  α) Αίτηση - δήλωση γνωστοποίησης πρόσθετων εργασιών του κυρίου του έργου ή του έχοντος το νόμιμο δικαίωμα

β) υπεύθυνη δήλωση του κυρίου του έργου ή του έχοντος το νόμιμο δικαίωμα για την ανάθεση της διαχείρισης της αίτησης στον Διαχειριστή αίτησης

γ) τα στοιχεία της ηλεκτρονικής άδειας

Edited by Pavlos33
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.