Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

e-ΑΔΕΙΕΣ Σύστημα Έκδοσης Οικοδομικών Αδειών.


Recommended Posts

desta και σε μένα το ίδιο κάνει...

Αλήθεια, εσύ τη δήλωση του Ν.4495/17 και τα αντίστοιχα σχέδια σε ποιο αρχείο τα ανέβασες? δεν έπρεπε να προβλέπεται αντίστοιχο αρχείο?

Edited by Roukat
Link to comment
Share on other sites

Roukat στην Διαχείριση αρχείων αίτησης υπάρχει πεδίο 12.Στοιχεία υπαγωγής σε ρύθμιση αυθαιρέτου (ν...ν....ν...), αλλά λέω μήπως από Ενημέρωση στοιχείων=>Στοιχεία υφιστάμενου, όπου συμπληρώνουμε, παλαιότερες άδειες , έχεις περάσει και Ν.4495/17 ή άλλον νόμο αυθαιρέτων?

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Στις ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ>ΕΠΙΜΕΡΟΥΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ έπρεπε να τσεκάρω ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΟΥ.....τώρα πράγματι μου ζητάει το σύστημα τα αρχεία 10 και 12....ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

 εδω, τους βαζει και τους δυο

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/ΒΝΩΞΩΚΠ-1ΑΦ

κι  εδω

https://diavgeia.gov.gr/decision/view/ΩΗ49ΩΗΝ-ΛΓΚ

 

[Βεβαια, ο εκμισθωτης πληρωνει τον ΕΝΦΙΑ για το ακινητο...]

 

Edited by dimitris GM
Link to comment
Share on other sites

Μία απλή ενημέρωση γιατί μου έτυχε κι εμένα σήμερα...όταν ο πελάτης πληρώνει το ανταποδοτικό τέλος υπέρ ΤΕΕ στα ΕΛΤΑ, να ξέρετε ότι πρέπει να περιμένεις έως 3 εργάσιμες να φανεί στο σύστημα του ΤΕΕ πληρωμένο κι όχι 24 ώρες που ισχύει συνήθως...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

On 3/6/2019 at 11:25 ΠΜ, maranti said:

Σε εγκεκριμένη προέγκριση στο Διάγραμμα κάλυψης όταν το κατεβάζω από το σύστημα του ΤΕΕ έχει πάνω " Υπουργείο Περιβάλλοντος " αλλά όχι το τετραγωνάκι με το ηλεκτρονικό κλειδί.

Έχει γίνει κάτι λάθος;

Έχει να κάνει με κάποιο crop που πιθανώς να έχει γίνει στο pdf μετά την παραγωγή απο το σχεδιαστικό σου πρόγραμμα. Είχα επικοινωνήσει σε ανάλογη περίπτωση με το ΤΕΕ και εάν προσέξεις έχουν βάλει σχετική ανακοίνωση στο πεδίου του upload. Κάνεις download το αρχείο και σε αυτό το pdf κάνεις αντιστροφή του crop με το πρόγραμμα που το είχες κάνει. Εγώ το είχα κάνει με pdf και απλά ανοίγεις το αρχείο και χωρίς άλλη ενέργεια κάνεις crop σε μια μεγαλύτερη επιφάνεια και έξω απο το σχέδιο (να περιλαμβάνει το σημείο που θα ήταν η σφραγίδα) και το επαναφέρεις στο αρχικό. Μόλις γίνει αυτό θα δείς ότι εμφανίζεται η σφραγίδα με το ηλ.κλείδι που υπάρχει στο αρχείο αλλά δεν είναι ορατή. Αυτό το αντίγραφο μπορείς να το δώσεις στο πελάτη για κάθε χρήση και το κρατάς και εσύ στο αρχείο σου. Αν κάποιος πάει να το κατεβάσει με το ηλ.κλείδι θα πρέπει και αυτός να κάνει ξανά την ίδια διαδικασία για να φανεί, αλλά εφόσον το κατεβάζει απο την πλατφόρμα του ΤΕΕ δεν υπάρχει θέμα εγκυρότητας.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Γεια σας,

σε περίπτωση άδειας μικρής κλίμακας θα πρέπει υποχρεωτικά να ανεβάσουμε και όλα τα έντυπα νομιμοτητας του κτιρίου ? Δηλαδή στελέχη παλιών αδειών και εγκεκριμένα σχέδια, τακτοποιήσεις κλπ  ή δεν χρειάζεται ? Επίσης στο tab των στοιχείων κτιρίου όταν πρόκειται για μκρής κλίμακας δεν χρειάζεται να συμπληρώσουμε μεγέθη σωστά ?

Link to comment
Share on other sites

*Vasili

Ανεβάζεις μόνο τα έγγραφα ή δικαιολογητικά νομιμότητας   ( π.χ. βεβαίωση υπαγωγής σε νόμο ή βεβαίωση ΥΔΟΜ προ 55 ) , όχι τα σχέδια  . Δεν είναι απαραίτητο να συμπληρώσεις και τα στοιχεία του κτιρίου   .

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.