Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

e-ΑΔΕΙΕΣ Σύστημα Έκδοσης Οικοδομικών Αδειών.


Recommended Posts

@desptsouk Έκανα την αίτηση από τον έλεγχο των φορολογικών, όλα καλά. Έγινε ο έλεγχος, πήρα και το πόρισμα. Μην αγχώνεσαι, έτσι πρέπει να γίνεται, αυτό μου είπαν τότε και από το helpdesk e-αδειες του ΤΕΕ

ΥΓ: Το μόνο θεματάκι που αντιμετώπισα ήταν στο πρώτο στάδιο που περνάει το αίτημα από ΥΔΟΜ,  μου γκρίνιαξαν γιατί δεν είχε ΑΔΑ η αίτηση, τους εξήγησα γιατί και το προώθησε μετά στο υπουργείο για την κλήρωση. 

Edited by leftis83
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Αφού το ΑΔΑ έχει αντικατασταθεί από ότι καταλαβαίνω από το ηλεκτρονικό κλειδί πράξης, γιατί κολλάνε κι αυτοί στις ΥΔΟΜ;

Link to comment
Share on other sites

@desptsouk

Eτσι είναι η αίτηση γίνεται μόνο απο τον μεταγενέστερο φορολογικό έλεγχο που είναι η τελευταία πράξη.Αν δοκιμάσεις απο την πράξη της άδειας δεν γίνεται. Σε αντίστοιχη περίπτωση έκανα αίτηση και μου έβγαλε παρατήρηση απο την ΥΔΟΜ για συμπλήρωση ΑΔΑ και αριθμού πράξης της άδειας κατ.3 (εν γνώση τους ότι είναι θέμα συστήματος) πριν το προωθήσει ΤΕΔΚ. Επίσης αν κάνουμε την αίτηση όχι αυτοματα απο το e-άδειες αλλά με τον παλίο τρόπο δεν είναι αποδεκτό γιατί δεν συνδέονται τα αρχεία της άδειας. Συγκαταλέγεται και αυτή στις υπηρεσίες που λειτουργούν άψογα απο το ΤΕΕ... μας έχουν κακομάθει :)

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Στην δική μου αίτηση πάντως, δεν μου κάνανε παρατηρηση για το ΑΔΑ. Με πήραν όμως τηλέφωνο από την ΥΔΟΜ και μου ζήτησαν να καταθέσω την εγγυητική για τα απόβλητα -την οποια ΔΕΝ είχαν ζητήσει κατά την έκδοση της άδειας ή κατά τον έλεγχο των φορολογικών- ώστε να προχωρήσουν το αίτημα στην ΤΕΔΚ.

 

Link to comment
Share on other sites

στην ΥΔΟΜ αυτοπροσώπως 😄

έχω και ένα επιπλέον πρόβλημα (το οποίο κανονικά είναι σε άλλο thread), αλλά θα το γράψω για να πω τον πόνο μου: στο ποσό της εγγυητικής ο υπάλληλος της ΥΔΟΜ μου ζητάει ως προϋπολογισμό να πάρω το ποσό 750ΧεπιφάνειαΧ1.15 και όχι τον προϋπολογισμό με ΕΤΑ45, με αποτέλεσμα το ποσό της εγγυητικής να είναι μεγαλύτερο από το ποσό που θα πληρωθεί για την διαχείριση των αποβλήτων 🤨

Link to comment
Share on other sites

On 9/11/2020 at 8:24 ΠΜ, desptsouk said:

ο υπάλληλος της ΥΔΟΜ μου ζητάει ως προϋπολογισμό να πάρω το ποσό 750ΧεπιφάνειαΧ1.15 και όχι τον προϋπολογισμό με ΕΤΑ45

Σε ποια ΥΔΟΜ??

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.