Μετάβαση στο περιεχόμενο

e-ΑΔΕΙΕΣ Σύστημα Έκδοσης Οικοδομικών Αδειών.


Recommended Posts

5 λεπτά πριν, persepolis88 said:

Καλημέρα,

Στις λίγες Ο.Α. που έχω συμμετάσχει πάντα έστελνα τα αρχεία (τεύχη, σχέδια) στον διαχειριστή της αίτησης αρχιτέκτονα κι αυτός τα ανέβαζε. Είθισται να γίνεται αυτό ή μπορεί και το κάθε μέλος ομάδας να ανεβάζει τα δικά του?

ευχαριστώ

Τα αρχεία μπορεί να τα ανεβάζει μόνο ο εξουσιοδοτημενος διαχειριστής της αιτησης

  • Thanks 1
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σας ,

σε οικοδομική άδεια που εκδόθηκε ηλεκτρονικά και είναι σε ισχύ θέλω να καταθέσω αμοιβή επίβλεψης για έναν από τους μηχανικούς της ομάδας μελέτης. Επέλεξα ''εισαγωγή πράξης σε συνέχεια προγενέστερης ηλεκτρονικής " και ξεκίνησα να στήνω την "Ενημέρωση της οικοδομικής άδειας ως προς κατάθεση αμοιβής επίβλεψης για τον τάδε μηχανικό" ...Το σύστημα όμως μου ζητάει να επιλέξω ενημέρωση τουλάχιστον για έναν από τους 3 λόγους : 1) τροποποίηση μελετών χωρίς μεταβολή Διαγρ. Κάλυψης , 2)  ενημέρωση για αποκλίσεις μέχρι 2% και 3) αλλαγή ιδιοκτήτη. Εμένα όμως που έχω απλά ενημέρωση ως προς τα φορολογικά δεν με καλύπτει καμιά απο τις 3 περιπτώσεις... Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος ;; Ευχαριστώ για όποια απάντηση..

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω ότι η  κατάθεση αμοιβής επίβλεψης και το ΦΕΜ υποβάλλονται με αίτηση στην ΥΔΟΜ αποκλειστικά με εμειλ και ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος.

  • Like 2
  • Thanks 1
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Έχετε δίκιο... Δεν προβλέπεται Ενημέρωση για τα φορολογικά. Έπειτα απο τις απαντήσεις σας και σε συνεννόηση με την ΥΔΟΜ έστειλα με email το παραστατικό της επίβλεψης, το ΦΕΜ και το Ιδιωτικό συμφωνητικό και τα ανέβασε στο e-adeies ο αρμόδιος υπάλληλος της ΥΔΟΜ επειδή αυτοί έχουν την δυνατότητα της προσθήκης νέων αρχείων σε ηλεκτρονικές άδειες που έχουν εκδοθεί...

Σας ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας !!

  • Thanks 2
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Καλησπέρα σας συνάδελφοι.

Θα ήθελα την βοήθεια σας στην κάτωθι περίπτωση:

Εξέδωσα Έγκριση Εργασιών Δόμησης Μικρής Κλίμακας  που αφορούσε εργασίες εσωτερικών διαρρυθμίσεων, επένδυση όψης και αντικατάσταση κουφωμάτων σε ισόγειο κατάστημα ΚΥΕ στο οποίο οι ιδιοκτήτες δεν με ενημέρωσαν ότι ο χώρος έμπροσθεν του καταστήματος (που βάσει οικ.αδείας ήτο πρασιά) έχει ρυμοτομηθεί. Στις κατόψεις που εχω αναρτήσει στο e-adeies αναγράφω τον χώρο αυτό ως "πρασιά".

Να φανταστείτε ότι με ενημέρωσε ο προηγούμενος ενοικιαστής ότι έχει ρυμοτομηθεί αφού εκδόθηκε η ΕΕΔΜΚ και όχι οι ιδιοκτήτες.

Τώρα πρέπει προφανώς να προβώ σε Αναθεώρηση της ΕΕΔΜΚ και το ερώτημα μου είναι αν θα επιλέξω "Αναθεώρηση λόγω πρόδηλου σφάλματος" ή κάποια άλλη επιλογή, καθώς πρέπει από την κάτοψη ισογείου και την τομή να αφαιρέσω την λέξη "πρασιά".  Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.