Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τακτοποίηση λεβητοστασίου στο δώμα


TASIS

Recommended Posts

Καλησπέρα !Στο δώμα  υπάρχει ένας χώρος 4 τ.μ  περ (2,1χ2) και ύψος 1,85 όπου είχε φτιάξει μου ο πατέρας μου όταν ζούσε το 84 .Tότε είχε βάλει μέσα ένα μικρο λέβητα (μοιάζει σαν ένα πλυντήριο ρούχων brant  που ανοίγει από πάνω )για να ζεστάνει το 1 από τα 2 διαμερίσματα του κάτω ορόφου .Δίπλα έχει και μια δεξαμενή άδεια πετρελαίου.Το μικρο αυτό λεβητοστάσιο ο μηχανικός μου το έχει βάλει στην κατηγορία 3 λοιπές παραβάσεις λόγου ύψους είναι μόνο ένα 1,85...

Είναι πάντως αντίστοιχη της περίπτωσης που διάβασα του συναδέλφου σας

 Γιατί εάν διάβασα και κατάλαβα σωστά την απάντηση του συναδέρφου σας ίσως ο μηχανικός μου κάνει λάθος? πάει με υπέρβαση ύψους ?? δόμησης κτλ....Χρειάζεται ΜΣΕ ??... (προσωπικά αν και οχι μηχανικός δεν το νομίζω βλέπε 20%  εξαιτίας του ότι είναι πάρα πολύ μικρο μόνο 4τ.μ σε σχέση με όλη την επιφάνειά της ταράτσας). Σημειωτέων ότι εδώ και μια δεκαετία στο σπίτι χρησιμοποιούμε μόνο αιρκοντίσιον.Αν είναι να μου δημιουργήσει μελλοντικά προβλήματα ένας τόσο μικρός χώρος καλύτερα να τον γκρεμίσω σε χρόνο dt και να τον βγάλω από την δήλωση.Ευχαριστώ!

Edited by TASIS
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.