Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Προέγκριση από ΤΣΜΕΔΕ για έναρξης εργασιών στη ΔΟΥ


nikos kout

Recommended Posts

Γεια σας συνάδελφοι,

προκειμένου να  χορηγήσουν προέγκριση για  έναρξη εργασιών στη ΔΟΥ μου ειπαν από το επαρχιακό ΤΣΜΕΔΕ που εξυπηρετούμε ότι πρέπει να στείλω αίτηση στην Αθήνα στον κλάδο ασφάλισης  (έμαθα ότι κάνουν 25 μέρες για να αποστείλουν την βεβαίωση )

στο τηλ. δεν απαντάνε ποτέ!!!  Απαράδεκτοι!

Εσείς που είστε στην Αθήνα αυτές τις βεβαιώσεις τις περνάτε άμεσα;

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα,

Έκανα εγγραφή στον ΕΦΚΑ τον αύγουστο (και εγώ από επαρχία) μέσω μιας αίτησης που συμπλήρωσα. Την πρωτοκόλλησαν στο τοπικό τμήμα και το έγγραφο αυτό το πήγα στην εφορία (την αίτηση δλδ μαζί με έναν αριθμό πρωτοκόλλου) και μου έκαναν έναρξη επαγγέλματος, διαφορετικά θα περίμενα και εγώ το διάστημα που αναφέρεις.

Από γνωστό συνάδελφο που πήγε πήρε αίτηση προεγγραφής από αθήνα υπάρχει το εξής παράλογο.. Έχουνε ώρες κοινού 10.00-12.00 αν θυμάμαι καλά. Για να πάρεις αίτηση προεγγραφής πρέπει να πας με τα έγγραφά σου και να είσαι έτοιμος γιατί διαφορετικά δεν πρόκειται να προλάβεις και θα σου πούνε έλα την επόμενη μέρα. Συνεπώς αν παίρνεις τηλ. εκτός των ωρών κοινού δεν πρόκειται να στο σηκώσει κανείς το τηλ. Επίσης μια μέρα την εβδομάδα δεν έχουνε ώρες κοινού, νομίζω την πέμπτη. Ο λόγος που έχουνε μόνο τόσο λίγες ώρες είναι γιατί έχουνε "πολύ δουλειά".....έτσι λένε!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.