Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Περιοχές και αρμόδιες Πολεοδομίες


marilou

Recommended Posts

Έχω μια τακτοποίηση Η/Υ στο Γαλάτσι. Το στέλεχος της Αδείας Οικοδομής γράφει πάνω αριστερά "Νομαρχία Αττικής / Πολεοδομία Αθηνών". Σημαίνει αυτό ότι δεν ανήκει στην Πολεοδομία Περισσού που είπατε παραπάνω;

 

Όλες Πολεοδομία Αθηνών είναι. Απλά χωρίζονται σε Κεντρικού Τομέα, Βόρειου Τομέα, Νότιου Τομέα, Ανατολικού Τομέα και Δυτικού Τομέα. Μην μπερδεύεσαι. Εμένα π.χ. στα Άνω Πατήσια υπάγεται στον Κεντρικό Τομέα (Λ. Συγγρού). Δες και εδώ.

Link to comment
Share on other sites

1) Η προθεσμια για ταχυδρομηση εχει λιξει.

 

2) Προσεξε γιατι καποια κομματια που ο κοσμος θεωρει Γαλατσι ανοικουν στον Δημο Αθηναιων με αρμοδια πολεοδομια αυτη στην Σωκρατους

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Σίγουρα έχει λήξει; Διότι άκουσα ότι σιωπηρά έχει δοθεί παράταση. Μάλιστα έχει εκδοθεί σχέδιο τροπολογίας από το "Υπεκα" (βλ. και εδώ: http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11424&subid=2&pubid=42370952).

Link to comment
Share on other sites

Ο Νέος Κόσμος ανήκει στο 2ο Δημοτικό Διαμέρισμα του Δήμου Αθηναίων οπότε υπάγεται στην αρμοδιότητα της πολεοδομίας του Δήμου.

Link to comment
Share on other sites

O Δήμος ιλίου ανήκει στην πολεοδομία Αιγάλεω? Η άδεια είναι πολεοδομία Αιγάλεω...νόμιζα πως είναι στου Περιστερίου το ίλιον...τέλος πάντων...Πολεοδομία Αιγάλεω λοιπόν είναι η Δυτικού τομέα? Και είναι σε μια παράλληλο της ιεράς οδού λίγο πιο πάνω απ' τη θηβών?

Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Ελπίζω να πάρω και εξίσου άμεσα σχέδια από το αρχείο τους αύριο... ;)

Link to comment
Share on other sites

Ο δημος Βέλους Κορινθιας υπάγεται στην πολεοδομια Κορινθου ή σε αυτη του Ξυλοκαστρου? Κανενας απο τη γυρω περιοχη που να γνωριζει?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.