Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τοποθέτηση μετρητή της ΔΕΗ σε χώρο με αλλαγή χρήσης


Recommended Posts

Συνάδελφοι, 

έχω πελάτη ο οποίος έκανε αλλαγή χρήσης σε οικιακή αποθήκη που τη διαμόρφωσε σε κατοικία. Έκανε υπαγωγή στον 4495/2017 για να ρυθμίσει την αλλαγή χρήσης και τώρα θέλει να βάλει σε αυτή ρεύμα. Απαιτείται λοιπόν θεώρηση της Ο.Α, όπως με ενημέρωσαν από τη ΔΕΔΔΗΕ. Το θέμα είναι ποια δικαιολογητικά θέλει η Πολεοδομία για τη θεώρηση. Η άδεια  για την πρώην οικιακή αποθήκη έχει βγει το 1994 ως προσθήκη κατ΄επέκταση του υπόλοιπου κτίσματος, που έχει ξεχωριστό μετρητή.

Link to comment
Share on other sites

το στελεχος. Το 5 σελιδο του Ν4495, εξοφλημενο, το 30% του προστιμου σιγουρα, δεν ξερω αν κανεις δουλεια μονο με το 30%. Αν θελουν ΥΔ Μηχανικου ή/και ιδιοκτητη θα στο πουν οι ιδιοι.

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Σωστα πηγες σε ΥΠΔΟΜ να σου θεωρησει το στελεχος, ομως τη ΔΕΔΔΗΕ εχω την εντυπωση οτι την ειδοποιει ο Δημος, οποτε θα πρεπει να πας Δημο μετα να δηλωσεις τα τμ της "νεας ιδιοκτησιας"

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

διορθωνω το λάθος, πρωτα θα πας Δημο, λογικά αφού το ακίνητο σου δεν είχε ρευμα δεν το έχει περάσει ο Δήμος στις ιδιοκτησίες του, οπότε πρώτα βρες την φόρμα που γράφεις τα τετραγωνικά μέτρα τους φωτιζόμενους χώρους, τους ημιυπαίθριους πρόσεξε ποια πρέπει να γράψεις και ποιά οχι, έχω πετύχει περίπτωση που ζήτησε Δήμος στα μέτρα που θα επιβαρύνονται με Δημοτικό φόρο να μπουν τα τετραγωνικα των εξωστων της ιδιοκτησιας, ο Πελατης σου ενημερωνει τον Δημο και ο Δημος την ΔΕΔΔΗΕ,  το ζηταει η ΔΕΔΔΗΕ (μαζι με αλλα χαρτια) την ειδοποιηση, ο Δημος τους ειδοποιει!
Κατοπιν αναμονη δώσε στοιχεια του Πελατη - αν δεν παει να κανει το αιτημα ο ιδιος και να δωσει τα πρωτα δικαιολογητικα- να δωσετε το τηλεφωνο του να τον παρει ο ελενκτης που θα ερθει να δει το ακινητο και οτι οντως θα εχει την χρηση που λετε, να ενημερωσει την υπηρεσια να του βαλει ρευμα.

Μια κουβεντα με εναν ηλεκτρολογο οτι, τα κουτια εχουν χωρο για το νεο ρολοι δεν βλαπτει - αν δεν ξερεις να το δεις - τα λετε ομως και οταν φτασει ο Ελενκτης,

Υπομονη...........................

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.