Μετάβαση στο περιεχόμενο

Λόγος ακύρωσης η παράλειψη στο ΤΕΥΔ της ρύθμισης ασφαλιστικής ΤΜΕΔΕ


ΑΡΙΣΤΙΝΑΣ

Recommended Posts

Καλημέρα.Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Ως μειοδότης σε δημοπρασία δημοσίου έργου έχω παραλείψει να γράψω στο ΤΕΥΔ,  την ρύθμιση οφειλής της ασφαλιστικής ενημερότητας του ΤΜΕΔΕ .Ακυρώνομαι?.Έχει σημειωθεί ότι έχω ασφαλιστική αλλά δεν έχω γράψει για την ρύθμιση παρακάτω .Είναι θέμα επιτροπής δημοπρασίας να το αποφασίσει ?και αν σε ένσταση άλλου εργολήπτη κινδυνεύω.Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Τα περι ασφαλισεων αναφερονται στο μερος ΙΙΙ τμημα Β του ΤΕΥΔ.

Εκει υπαρχει μια πρωτη αναγραφη αν εχεις εκπληρωσει τα των ασφαλισεων. Εσυ πρεπει να εγραψες οχι.Αν εγραψες ναι θεωρειται ψευδης δηλωση και πρεπει να σε αποκλεισουν.

Αν εγραψες οντως οχι πρεπει να συμπληρωσεις και την &δ στην απο κατω παραγραφο του ΤΕΥΔ (μονο ομως αν προβλεπεται στη διακηρυξη .Κοιτα και την υποσημειωση 23 του ΤΕΥΔ ).

Αν δεν το εγραψες (παρα του οτι συμπηρωσες το αρχικο οχι) τοτε πρεπει να θεωρηθει σαν παραλειψη που μπορει να συμπληρωθει αφου σε καλεσουν νομιμα .

Το αν κινδυνευεις να αποκλειστεις ή οχι δεν στο εγγυαται κανεις. Αν γινει προσφυγη θα αποφασισει η Αναθετουσα Αρχη (για εργο εως 60000) ή η ΑΕΠΠ

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.