Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Προοπτικές-ευκαιρίες χωροτατακτών-πολεοδομών στο εξωτερικό


Don Draper

Recommended Posts

Καλησπέρα σας. Είμαι φοιτητής στο Τμήμα Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, ολοκληρώνοντας αισίως τις σπουδές μου σε ένα χρόνο. Για το λόγο αυτό αποφάσισα να αποταθώ εδώ για επαγγελματικά ζητήματα του κλάδου, δεδομένου του αποθέματος γνώσεων που τυχόν υπάρχουν από σχετικές εμπειρίες. Υπάρχουν επαγγελματικές ευκαιρίες για τους χωροτάκτες-πολεοδόμους στο εξωτερικό; Όχι απαραίτητα συνυφασμένες με τις θεματικές του επαγγέλματος, ακόμα και οικονομοτεχνικής, συγκοινωνιακής ή να αναγορεύονται σε θέματα υποδομών, βιοκλιματισμό, χρήσεων γης κοκ.

Η πολυσθένεια που έχουν τα υπερκείμενα επαγγέλματα μηχανικών σε αρμοδιότητα, είμαι επιφυλακτικός σχετικά με τον ουσιαστικό λόγο πρόσληψης κάποιου που προέρχεται από τον κλάδο μου, παρόλο που θα κινηθώ για μεταπτυχιακό. Σε συνδυασμό με ότι ο όρος του planning είναι εξαιρετικά νέος στην Ελλάδα, μου δημιουργούνται αμφιβολίες ς σχετικά με την επαγγελματική μου αποκατάσταση.

Οποιαδήποτε απάντηση θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμη.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.