Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Απαιτηση βεβαίωσης Υδραυλικού για άδεια διαχωρισμού


Recommended Posts

Συνάδελφοι καλημέρα

Θα ήθελα τα φώτα σας στο παρακάτω θέμα που αντιμετωπίζω. Σε οικόπεδο με μία μονοκατοικία, έχουμε εκδόσει άδεια δόμησης για διαχωρισμό της σε δύο διαμερίσματα. Για να γίνει αυτό, η άδεια εκδόθηκε φυσικά με αναλυτικό προϋπολογισμό, όπου αναφέρονται όλες οι εργασίες (διαχωριστικές γυψοσανίδες, ηλεκτρολογικές εργασιες διαχωρισμού κλπ).  Στο κτίσμα δεν μπήκε ουτε θα μπει υδραυλικός. δεν θα μπει δευτερο ρολόι νερού, καθως ο ιδιοκτήτης είναι ένας και δεν προτίθεται να κάνει σύσταση οριζοντίου.  Η πολεοδομία μου ζητάει για την τελική θεώρηση χαρτί υδραυλικού, παρόλο που δεν εχει μπει υδραυλικός. Η απορία μου - αν γνωρίζει καποιος- είναι όντως απαραίτητο να δώσω βεβαίωση υδραυλικού την στιγμη που δεν εχω υδραυλικές εργασίες; Επίσης, είναι παράνομο να ΜΗΝ μπει δεύτερο ρολόι, τη στιγμή που δεν εχει γίνει σύσταση οριζοντίου; Η ΕΥΑΘ δεν γνωρίζει να με παραπέμψει σε κάποιο νόμο σχετικά με αυτό.

Να σημειωθει οτι δεν τους εχω και πολυ εμπιστοσύνη γιατι και ΠΕΑ μου ζητούσαν , που δεν ειναι απαραίτητο και χρειαστηκε να τους δείχνω εγω νομοθεσίες κλπ

Σας ευχαριστώ

Συμπληρώστε την ειδικότητά σας στο προφίλ σας.
Παρακαλώ διαβάστε τους
 Κανόνες Συμμετοχής
Ευχαριστώ, danaikaterina

 

Edited by danaikaterina
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.