Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Εξ'οικονομώ και Διαμερισμάτωση


Recommended Posts

Καλησπέρα συνάδελφοι,

σε οροφοδιαμερισμα 120τμ ειχε μπει χωρισμα γυψοσανιδας προ του 2011 γιατι ο ιδιοκτήτης εμενε μονος του στο σπιτι και δεν ηθελε να καιει πετρελαιο για να το ζεσταινει ολο οποτε το χωρισε και περιοριστηκε στο ενα μερος του σπιτιου.

Το σπιτι μπηκε στο Εξοικονομω 2 σαν ενα διαμερισμα (120τμ) και για να μπει επρεπε να νομιμοποιηθει ενα αυθαιρετο στεγαστρο που υπηρχε, οπως και εγινε. Μαζι με το στεγαστρο ζητηθηκε να ρυθμιστει και η διαμερισματωση με τον 4495 εφοσον ειναι προ του 2011 για να μη χρειαστει η εκδοση αδειας. Ξεκινωντας να γινει την διαμερισματωση και εχοντας καταβαλει το ποσο του προστιμου, συνειδητοποιω οτι μπορει να υπαρξει πρόβλημα με το Εξοικονομω, εφοσον στο προγραμμα εχει δηλωθει σαν ενα διαμερισμα.

Επισημαινω οτι δεν εχει γινει καμια συμβαιολογραφικη πραξη, ο ιδιοκτητης/ιδιοκτητες παραμενουν οι ιδιοι . Στο προγραμμα ομως δηλωθηκε ενα διαμερισμα και φοβαμαι μηπως, αν γινει η διαμερισματωση και φανει προ του 2011, χαθεί το προγραμμα Εξοικονομω.

Επίσης, για την θερμοπροσοψη και για τα ενδεχομενα ικριωματα που θα μπουνε θα χρειαστει ΕΕΜΚ, οποτε κι εκει φοβαμαι μηπως έχω κι αλλο προβλημα. Βέβαια την ΕΕΜΚ ισως μπορω να την αποφυγω κανοντας την θερμοπροσοψη εσωτερικα αλλα ιδανικα θα ηθελα να μπορεσω να βγαλω μια μικρης κλιμακας για να υπαρχει στο συστημα.

 

Όποιος γνωριζει ή εχει ξαναντιμετωπισει κατι παρομοιο ας βοηθησει γιατι πραγματικα δεν ξερω πως να το χειριστω. Ευχαριστώ εκ των προτερων, παιδια.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.