Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Πιστοποιήσεις


qwert

Recommended Posts

Καλησπέρα και πάλι.

Θα ασχοληθώ λίγο με το θέμα των πιστοποιήσεων, περισσότερο για τις Η/Μ παρεμβάσεις όχι μόνο λόγο ειδικότητας αλλά και λόγο ιδιαιτερότητας.

Στις Η/Μ παρεμβάσεις, σε αντίθεση με τις υπόλοιπες, συναντάμε το φαινόμενο η παρέμβαση να απαιτεί πολλών ειδών υλικά για να ολοκληρωθεί όπως π.χ. βάνες, υδραυλικά εξαρτήματα (σιδερένια, χάλκινα, πλαστικά), σωλήνες, καλώδια, ραγουλικό, ηλ. πίνακες, κυκλοφορητής, δοχείο διαστολής, αυτόματο πλήρωσης, μειωτής πίεσης, θερμοστάτη, ηλεκτροβάνες, τρίοδες βάνες, αλοιφές, κολλήσεις, καννάβι, πάστα κλπ.

Στο παλαιό πρόγραμμα από όποιο εξάρτημα έβρισκα τουλάχιστον ce το έβαζα χωρίς όμως να είναι δυνατόν να βρω για τα πάντα και δεν είχα ποτέ πρόβλημα.

Στο νέο πρόγραμμα έχετε άποψη για ποια υλικά χρειάζεται πιστοποίηση?

Και το ρωτάω γιατί και στις διευκρινήσεις της πλατφόρμας αναφέρεται μόνο στις μονάδες παραγωγής, χωρίς να κάνει λόγο καθόλου για τα παραπάνω εξαρτήματα.

Edited by qwert
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.