Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Δεν φτιαχτηκε η ραμπα ΑΜΕΑ Νεα πολυκατοικια


ggeorge

Recommended Posts

Καλησπερα σας. Θελω να κανω μια ερωτηση καθως με τα πολεοδομικα δεν τα παω πολυ καλα.

Βρισκομαι στη διαδικασια αγορας διαμερισματος σε πολυκατοικια που φτιαχνεται. Εχω υπογραψει συμβολαιο αλλα δεν εχω παραλαβει ακομα διαμερισμα και κοινοχρηστους χωρους. Πριν απο λιγες μερες περασε ο ελεγκτης δομησης για δευτερη φορα για τον τελικο ελεγχο. Ο περιβαλλον χωρος δεν ειχε ολοκληρωθει. Ισως να μην επρεπε να γινει ο ελεγχος; Ο ελεγχος εγινε και δεν βρεθηκαν προβληματα εκτος απο κατι που διορθωθηκε την ιδια μερα. Ελα ομως που δεν υπαρχει εισοδος ΑΜΕΑ. Στην αρχη της εισοδου υπαρχει ενα μεγαλοπρεπεστατο σκαλοπατι διπλα στο πεζοδρομιο. 

Το ειπα στον κατασκευαστη και αρχισε τις χαζομαρες και τελικα ειπε οτι θα κανει σε εκεινο το σημειο διορθωσεις (οπως το βλεπω θα γινει 50 μοιρες κλιση)

Θελω να ρωτησω αν μπορω να βρω ποιος ειναι ο ελεγκτης δομησης για να κανει αν μπορει διορθωτικες ενεργειες αν γινονται τωρα που εχει ηδη κλεισει την αυτοψια.

Φυσικα και δε μπορω να το αφησω ετσι. Δεν εχω καποιον ΑΜΕΑ στην οικογενεια αλλα θεωρω οτι πρεπει να διορθωθει.

Φανταζομαι οτι αν δε βρεθει λυση μεταξυ μας η πολεοδομια με καταγγελια θα ψαξει πολλα παραπανω και μπορει να μας μπλεξει περισσοτερο ( τελευταια λυση αν ειναι ανενδοτος ο κατασκευαστης); Δεν εχω δει καποιο αλλο προβλημα, ολα φαινονται σωστα αλλα ποτε δε ξερεις...

Θα ηθελα τη γνωμη σας πως να κινηθω. Σιγουρα δε θα ηθελα να βρει τον μπελα του ο συναδελφος. Ειμαι σιγουρος οτι του ξεφυγε γιατι εκατσε και μετρησε τα παντα (δυστυχως δεν ημουν εκει ουτε ηξερα οτι θα περασει, ουτε και οτι δεν ειχε σκοπο να φτιαξει σωστα την εισοδο ο κατασκευαστης)

Ευχαριστω

Edited by ggeorge
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.