Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΥ


Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ! ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΣ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΕΝΑΣ ΣΤΕΓΑΣΜΕΝΟΣ ΞΥΛΟΦΟΥΡΝΟΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΝ ΠΡΟΣΟΨΗ , ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ , Η ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 8 Τ.Μ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Link to comment
Share on other sites

οι κατασκευές δομημάτων πέραν όσων προβλέπει η οικοδομική άδεια είναι αυθαιρετη κατασκευή και κάθε αυθαίρετη κατασκευή πρέπει να νομιμοποιηθεί ή να ενταχθεί στις διατάξεις του Ν.4495/17.

Διάγνωση αν αυτό που περιγράφεις είναι ή δεν είναι αυθαίρετο, μπορεί ή δεν μπορεί να τακτοποιηθεί κλπ κλπ.... δεν μπορεί να γίνει με βάση όσα λέτε.

Ουσιαστική απάντηση θα έχεις όταν αναθέσεις το ακίνητο σου σε Τεχνικό Γραφείο με όλα τα απαιτούμενα παραστατικά που θα σου ζητήσουν και αυτοψία στον χώρο για μέτρηση.

Φυσικά η διαδικασία αυτή θα έχει ένα κόστος για εσάς όπως και το πρόστιμο που θα επιβληθεί. Μη μας ρωτήσεις πόσο το ένα πόσο το άλλο, και δεν ξέρουμε την περίπτωση σας ΑΛΛΑ και δεν ειναι επιτρεπτό να λέμε τιμές και κοστολόγια.

 

Μη γράφεις με Κεφαλαία. Ούτε στους τίτλους ούτε στο περιεχόμενο. Απαγορεύεται στους κανόνες του Φόρουμ.

 

Edited by Didonis
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.