Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

ΕΦΚΑ: Ερωτηματολόγιο για τους ασφαλισμένους για τη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών του


georgegaleos

Recommended Posts

Η Διοίκηση του ΕΦΚΑ, ανταποκρινόμενη στις σύγχρονες απαιτήσεις και ανάγκες των πολιτών, και δίνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στην υποστήριξη μίας αμφίδρομης σχέσης μαζί τους, απευθύνεται μέσω ερωτηματολογίου στο ασφαλιστικό κοινό του Φορέα.

Το ερωτηματολόγιο βρίσκεται αναρτημένο στον ιστότοπο του ΕΦΚΑ (www.efka.gov.gr). Για τη συμμετοχή απαιτείται η χρήση «ανώνυμου» κουπονιού, το οποίο θα αντλείται από τους συμμετέχοντες, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται. Επισημαίνεται ότι η διαδικασία της συμπλήρωσης του ερωτηματολογίου τηρεί αυστηρά όλους τους κανόνες διαφύλαξης των προσωπικών δεδομένων. Η συμμετοχή του ασφαλισμένου καλύπτεται από πλήρη ανωνυμία και δεν υπάρχει καμία διασύνδεση των απαντήσεων με τα στοιχεία του ασφαλισμένου.

Η εν λόγω έρευνα αποτελεί σημαντικότατο εργαλείο αποτύπωσης της αντίληψης των πολιτών για τον ΕΦΚΑ, ενώ η αξιολόγηση των αποτελεσμάτων της θα συμβάλει στη βελτιστοποίηση των υπηρεσιών του Φορέα, λαμβάνοντας υπόψη τη γνώμη και τις απόψεις των ασφαλισμένων ως άμεσα ενδιαφερομένων για το έργο του. 

Από τη Διοίκηση του ΕΦΚΑ

Είσοδος στο ερωτηματολόγιο: https://www.efka.gov.gr/el/deltia-typoy/erotematologio-gia-toys-asphalismenoys-toy-ephka-gia-te-beltistopoiese-ton-yperesion


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

 ... αλλά δεν κρατιέμαι ...

Ο ΕΦΚΑς ανάρτησε ερωτηματολόγιο για το κοινό του!!! (τους ασφαλισμένους) [να κλά(π)σω εγώ τώρα--παράφραση λίγο του κλάψω-- ή να γελάσω ?] για βελτιστοποίηση των υπηρεσιών του Φορέα!!!! (ωωωχ Παναγία μου τι μας περιμένει ακόμη), λαμβάνοντας υπόψη!!!!! (να είμαι σίγουρος 100%) τη γνώμη και τις απόψεις των ασφαλισμένων ως άμεσα ενδιαφερομένων για το έργο του (το ποιοοοό ?).

Ααααα έχει και δωρέαν κουπόνι ... για να μπεις... αλλιώς τρως πόρτα ... λες να βγάλουν σε κλήρωση στον λήγοντα κανέναν μήνα δωρεάν ? ή καμιά μπουρνουζοπετσέτα ?... κανένα πάπλωμα υπέρδιπλο πουπουλένιο ?

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

Γενικά η ύπαρξη του ηλεκτρονικού site του ΕΦΚΑ την κρίνω θετική. Έχεις μαζεμένες τις πληρωμές και τις υποχρεώσεις σου σε ένα μέρος και τις βλέπεις όποτε θες.

Αυτά επειδή το ερωτηματολόγιο κάνει ιδαίτερη μνεία στο site του ΕΦΚΑ.

Κατά τ' άλλα οι υπόλοιπες υπηρεσίες του ΕΦΚΑ (τηλέφωνα, φυσικό κατάστημα - που ακόμα να μου ανατεθεί -, έγκαιρες ειδοποιήσεις) παραμένουν τραγικές.

Το δε ερωτηματολόγιο θα ήταν απλά αστείο, αν δεν άνηκε σε καίριο κρατικό φορέα.

Link to comment
Share on other sites

Το συμπλήρωσα το ερωτηματολόγιο για να τους κράξω, αλλά στα σχόλια στο τέλος δεν με αφήνει να γράψω πάνω από 2 προτάσεις, με πετάει πάλι στην αρχή. Δεν μου δίνουν τη δυνατότητα ούτε να τους κράξω να βγάλω το άχτι μου!!

Ερωτηματολόγιο για γέλια, για να τα"αρπάξει"κάποια ετειρία πληροφορικής φανντάζομαι χωρίς καμία ουσία.

Αντί να ντρέπονται για τα φοβερά και ανεπίλυτα θέματα που έχουν δημιουργήσει σε κάθε ασφαλισμένο (ΤΣΜΕΔΕ και ΕΦΚΑ μας έχουν τρελάνει πραγματικά!), δύο χρόνια μετά την ίδρυσή του αναλώνονται σε ερωτηματολόγια και ιστορίες για αγρίους.

Link to comment
Share on other sites

Το έχω ξαναπεί και σε άλλο τοπικ, πιστεύω ότι για το μπάχαλο που επικρατεί με τις εισφορές των μηχανικών ευθύνεται το τέως ΤΣΜΕΔΕ και όχι ο ΕΦΚΑ.

Link to comment
Share on other sites

Καλή και η δίκαιη απόδοση ευθυνών και μπορεί αυτό που λες να ισχύει. Ο ασφαλισμένος όμως δεν ενδιαφέρεται για το ποιος φταίει. Να βρουν λύση στα προβλήματα, "χθες" αν είναι δυνατόν, ούτε καν σήμερα. Να θυμηθούν (γιατί προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο να το ξεχάσει) ποίοι είναι οι εργοδότες τους και ποιοι οι εργαζόμενοι. Κατά τα άλλα σκοτίστηκε ο κόσμος για το ερωτηματολόγιο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.