Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Εξοικονόμηση κατ' οίκον II: Αλλαγής πρότασης παρεμβάσεων και ανάκληση ΠΕΑ


Engineer

Recommended Posts

Σχετικά με την ερώτηση υπ αρ. 4 της 4ης ενότητας των εγκεκριμένων Συχνών Ερωτήσεων που βρίσκονται αναρτημένες στην ιστοσελίδα του προγράμματος και η οποία αφορά την περίπτωση που χρειάζεται να αλλάξει η πρόταση (συνδυασμός παρεμβάσεων) για ενεργειακή αναβάθμιση που έχει καταγραφεί στο Α' ΠΕΑ, διευκρινίζεται ότι η ανάκληση που αναφέρεται στην απάντηση αφορά αίτηση που δεν έχει περάσει από το στάδιο οριστικής υποβολής.

Εάν η αίτηση έχει περάσει από το στάδιο οριστικής υποβολής, δηλαδή έχει λάβει αριθμό πρωτοκόλλου με μια αρχική πρόταση παρεμβάσεων, κι εκ των υστέρων κρίνεται σκόπιμο η πρόταση αυτή να τροποποιηθεί στα πλαίσια της υποβληθείσας αίτησης, τότε δεν απαιτείται ανάκληση του Α' ΠΕΑ και έκδοση νέου, δεδομένου ότι οι έλεγχοι στο Πληροφοριακό Σύστημα έχουν γίνει σε προηγούμενο στάδιο και ο προϋπολογισμός παρεμβάσεων έχει ήδη δεσμευτεί βάσει της αρχικής πρότασης παρεμβάσεων.

Στην περίπτωση αυτή, οι παρεμβάσεις θα αποτυπωθούν όπως τελικά υλοποιήθηκαν στο έντυπο Καταγραφής Παρεμβάσεων – Ολοκλήρωσης Έργου (Παράρτημα VI) και με βάσει αυτές θα εκδοθεί το Β΄ΠΕΑ. Υπενθυμίζεται ότι θα πρέπει με τις παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν να εξασφαλίζεται ο ελάχιστος ενεργειακός στόχος της αίτησης.


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.