Μετάβαση στο περιεχόμενο

Google Earth Studio: Animation από τις δορυφορικές εικόνες του Google Earth


Engineer

Recommended Posts

Η Google μόλις κυκλοφόρησε μία από τις πιο ενδιαφέρουσες εφαρμογές κινούμενου περιεχόμενου (animation) του 2018, το Google Earth Studio, ένα εργαλείο με προγράμματα περιήγησης βασισμένο σε 3d και δορυφορικές εικόνες του Google Earth.

Το Google Earth Studio είναι ένα εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες να αξιοποιήσουν πλήρως το τεράστιο αρχείο δορυφορικών και αεροφωτογραφιών της Google. Τα δεδομένα αυτά περιλαμβάνουν όχι μόνο γεωλογικές απεικονίσεις και εικόνες εδάφους (βουνά, κοιλάδες και άλλα μεγάλης κλίμακας τοπογραφικά χαρακτηριστικά), αλλά επίσης και μια αυξανόμενη αποθήκη τρισδιάστατων δεδομένων για αστικές περιοχές και μεμονωμένα κτίρια αυτών.

Παρέχονται πληροφορίες σχετικά με το πως μπορεί να εμπλουτιστεί η εφαρμογή, συμπεριλαμβανομένης της στόχευσης της κάμερας, της επεξεργασίας καμπύλης κίνησης, των επιλογών πολλαπλών προβολών, της υπερδειγματοληψίας για αυξημένη ποιότητα προβολής και της εξαγωγής της τρισδιάστατης φωτογραφικής απεικόνισης.

Η έκδοση-προεπισκόπηση του Earth Studio απαιτεί έναν λογαριασμό Google και αυτή τη στιγμή λειτουργεί μόνο στο Google Chrome. Η πρόσβαση παρέχεται μετά από online αίτηση.

Παρόλο που το Earth Studio αναφέρεται ως εργαλείο για εκπαιδευτικό και ενημερωτικό κινούμενο περιεχόμενο (animation), θα μπορούσε να έχει ευρύτερες δυνατότητες στο μέλλον όσον αφορά περιεχόμενο ψυχαγωγίας κλπ.

Δείτε το εδώ: https://www.google.com/earth/studio/


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.