Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Εξοικονομώ - Δικαιολογητικα


Recommended Posts

Ορμωμενος απο μια επιδοτηση εσπα που εχω παρει χρειαζοναι για τον ελεγχο το καταθετηριο και μόνο αυτο στην περιπτωση που κανεις καταθεση στο γκισε της τραπεζας με μετρητα.Αν κανω μεταφορα απο λογαριασμο μου μεσω web banking εκτος απο την φωτοτυπια του καταθετηριου ζηταν και κινηση-extrait με υπογραφη και σφραγιδα απο την τραπεζα.

Οποτε θελω να ρωτησω ξεκαθαρα καποιον που εχει κανει κατι απο τα δυο ή και τα δυο και εχει προχωρησει η διαδικσια στο εξοικονομω αν χρειαζεται το extrait(αναμεσα στις 2 περιπτωσεις που αναφερω) και αν εφοσον χρειαζεται μόνο στη δευτερη περιπτωση ,εχετε στειλει φωτοτυπια κινησης απο το web banking χωρις υπογραφη απο την τραπεζα.

Σας παρκαλω οι απαντησεις να ειναι ξεκαθαρες απο καταθεσεις που εχουν γινει και οχι γνωμες.Βεβαια στο ΕΣΠΑ τα ψιριζουν μεχρι αηδιας,αλλα τεσπα...

Σας ευχαριστω

*Εννοειται οτι χρειαζονται και τιμολογια κτλ αλλα  ερωτηση αφορα τα δικαιολογητικα αναλογα με τον τροπο πληρωμης

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά. Για να μην εχετε θεμα, καλο είναι ολες οι καταβολές των ιδιων κεφαλαίων να γίνονται με μεταφορά μεσω e-banking απο το λογαριασμό που έχετε δηλώσει στο Πρόγραμμα προς το λογαριασμό που επίσης εχουν δηλώσει οι προμηθευτές.

Αυτό που κάνουν, δηλαδή, οι τράπεζες για οσους εχουν πάρει δάνειο. Με την οποιαδήποτε αλλη διαδικασία, παρ' ότι επιτρέπεται, θα.σας ταλαιπωρησουν γιατί απλά δεν ξερουν τι τους γίνεται. Σκεφθείτε οτι σε συγκεκριμένη τράπεζα δεν ήξεραν οτι επιτρέπονται όλοι οι τρόποι καταβολής εντος τραπεζικού συστήματος (άρα και extrait). Και δεν αναφέρομαι σε καποιο υποκατάστημα, αλλά στην κεντρική υπηρεσία που ασχολείται με το Εξοικονομώ και ειναι σε καθημερινή επαφή με ΕΤΕΑΝ και ΥΠΕΝ.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ρωτήστε τον σύμβουλο έργου στον οποίο έχετε αναθέσει το Εξοικονομώ σας.

Αυτός μπορεί να σας απαντήσει με τον τρόπο  που μας παροτρύνετε στο πρώτο μήνυμά σας, με απαντήσεις "ξεκαθαρες απο καταθεσεις που εχουν γινει και οχι γνωμες"

Link to comment
Share on other sites

Αγαπητοι ,

μόνος μου διαχειριζομαιι τη αιτηση και γιαυτο ρωτω εδω,στα θεματα των ΙΔΙΩΤΩΝ οπως και μου εχει γινει αναφορα οτι μόνο εδω θα επρεπε να γραφω.Βεβαια γραφω υποχρεωτικα εδω,καθως μου αφαιρεσατε το δικαιωμα να γραφω αλλου ως ιδιωτης,παρολο που αλλοι ιδιωτες γραφουν μια χαρα παντου!

Ως προς το θεμα ρωταω εδω καθως διαβαζω οτι ''μηχανικοι'' απο το φορουμ καταθετουν τα δικαιολογητικα για λογαριασμο των πελατων τους και αρα θα ξερουν ''ξεκαθαρα΄' αν καποιοι εχουν κανει καταθεση με μετρητα στην τραπεζα,αν εχουν επισυναψει και το extrait.

Και ακριβως για να δωθει ακριβης απαντηση εχω ολη την καλη διαθεση να περιμενω καποια απαντηση ως ιδιωτης οσο χρειαστει.Το θεμα ειχε παει στη δευτερη σελιδα και το επανεφερα ξαναρωτοντας και αυτο θα ξανακανω.Καλυτερα να αργησει μία απαντηση και να ειναι σωστη.

 

Link to comment
Share on other sites

Μπορείτε να ορίσετε ακόμη και τώρα κάποιον επαγγελματία μηχανικό ως σύμβουλο έργου. Η αμοιβή του θα είναι 100% επιδοτούμενη από το πρόγραμμα, δηλαδή δεν προκύπτει οικονομική  επιβάρυνση για εσάς.

Εάν ωστόσο επιμένετε να είστε σύμβουλος του εαυτού σας, διαβάστε τους ανάλογους οδηγούς του προγράμματος και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.

Ελπίζω μόνο να μην έχετε κάνει κάποιο λάθος στην αίτηση ή την τιμολόγηση που είναι αδύνατον να διορθωθεί και βρεθείτε προ εκπλήξεων στη τελική εκταμίευση.

Το θέμα κλειδώνει αφού ενημερωθεί ο αρμόδιος συντονιστής.

Edited by yian
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.