Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Θερμογέφυρες σε μη θερμαινόμενους χώρους


ariskrs

Recommended Posts

Μια βοήθεια παιδιά. Βγάζω το πιστοποιητικό σε μια πολυκατοικία με άδεια 2017 και περαίωση 2018. Αφού έχουν συμπληρωθεί τα πάντα και πατάω εκτέλεση μου  βγάζει “ υπάρχουν λάθη στην επιθεώρηση “ και πιο συγκεκριμένα οι τιμές στις θερμογέφυρες στα αδιαφανή τμήματα των μη θερμαινόμενων χώρων  είναι μηδέν. Πηγαίνοντας ς πάλι στα αδιαφανή των  ΜΘΧ, δεν υπάρχει κανένα πεδίο για συμπλήρωση των θερμογεφυρών. Τι κάνουμε? η΄τι λάθος κάνω. ( Το λογισμικό που χρησιμοποιώ είναι το   ΤΕΕ-Κ.Εν.Α.Κ. 1.31_March2018  )

Edited by ariskrs
Link to comment
Share on other sites

Στο Κέλυφος δεν έχεις τικάρει τη διαχωριστική επιφάνεια και είναι εκεί που σου βγάζει τις θερμογέφυρες στα αδιαφανή τμήματα των μη θερμαινόμενων χώρων.

Edited by dib
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Τελικά ανοίγοντας στο κέλυφος τις διαχωριστικές 1 & 2, πράγματι παρουσιάζονται οι θερμογέφυρες ΣΨ1 & ΣΨ2. Το πρόβλημα όμως εξακολουθούσε να παραμένει. Αποφάσισα λοιπόν να το φορτώσω στην επιθεώρηση μαζί με το πρόβλημα για να δω τι θα μου βγάλει. ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΔΕΚΤΟ!!!!

Πως γίνεται αυτό?

Edited by hkamp
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.