Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ασφαλιση (για οδικο ατυχημα) εργαζόμενου με πρακτικη ασκηση ?


LeftLane

Recommended Posts

Θέλω να προσλάβω στο γραφείο για 6μηνη πρακτική άσκηση τελειόφοιτο  ΤΕΙ και θέλω να είμαι καλυμένος σε περίπτωση οδικού ατυχήματος συγκεκριμένα.
Η δουλειά του θα ειναι κυρίως στο γραφείο αλλα τον θέλω και για μερικές εξωτερικές δουλειές για τις οποίες θα μετακινείται μαλλον με μηχανάκι ή εναλλακτικά με αυτοκίνητο .
Εννοείται θα έχει το αντίστοιχο δίπλωμα οδήγησης και το όχημα θα ειναι είτε δικό του ή θα του παρέχω scooter που θα φροντίσω να τον καλύπτει με ασφάλεια ( ακόμη και στην περίπτωση που ειναι <23 ετών )
Συμπερασματικά, δεν θέλω στην ακραία περίπτωση ατυχήματος να βρεθώ εκτεθειμένος ως εργοδότης γιατί ενδεχομένως να χαρακτηριστεί εργατικό ατύχημα (.....?)
 
Υ.Γ. δεν γνωρίζω επίσης εάν στους όρους την πρακτικής ασκησης τελειοφοιτων ΤΕΙ απαγορεύεται να κάνουν εξωτερικές δουλειές που όμως εννοειται θα αφορούν άμεσα το αντικείμενο τους, θα το μάθω όμως τις προσεχείς ημέρες
 
 
Βάλε τονισμό στο κείμενό σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ.
Pavlos33
Edited by LeftLane
Link to comment
Share on other sites

δεν ήταν μερικώς τονισμένο και δεν μου έχουν ξανακάνει τέτοια παρατήρηση.... Οπως και να'χει χαίρομαι που διατηρείται έτσι ένα επίπεδο! 

Link to comment
Share on other sites

Ως προς τη χρήση δικού σου οχήματος, θα πρέπει να τον δηλώσεις ως οδηγό για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα στην ασφαλιστική, ώστε να είσαι καλυμμένος.

Γενικά μετά υπάρχει η ασφάλιση αστικής ευθύνης εργοδότη. Αλλά νομίζω ότι καλύτερα είναι να μιλήσεις με ασφαλιστή, για να ενημερωθείς και για τα τιμολόγια.

Edited by ted78
  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.