Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έκδοσης πιστοποιητικού πυροπροστασίας


Recommended Posts

Συνάδελφοι θα ήθελα να ρωτήσω βάσει νομοθεσίας (παρακαλώ όποιος απαντήσει ας γράψει και το νόμο-φεκ-ή κτλ. που αναφέρεται)

 

1)υπάρχει χρόνος όπου η πυροσβεστική είναι υποχρεωμένη να εγκρίνει ή να βγάλει παρατηρήσεις σε ένα φάκελο που της έχει κατατεθεί?

 

2)σε τυχόν παρατηρήσεις έχει δικαίωμα εφόσον τις καταθέσεις τις διορθώσεις να σου ξανακάνει παρατηρήσεις?(δηλαδή κατά την πρώτη σειρά παρατηρήσεων να μην ελέγχθηκε όλη η μελέτη?)

 

3)Εφόσον τελικά εγκριθεί η μελέτη και προσκομιστούν και τα υπόλοιπα δικαιολογητικά (δηλ. αυτά που βάλανε τώρα, υπεύθυνες δηλώσεις κτλ. - αντί αυτοψίας) σε πόσο διάστημα πρέπει να χορηγείται το ποιστοποιητικό?

Link to comment
Share on other sites

Και εγω τα ίδια περνάω.... Πήγα ήδη 2 φορες με πρόσθετα δικαιολογητικά. Την πρώτη φορά επειδή άργησα να τα πάω μου εκαναν και αρνητική απάντηση. Ξανακατέθεσα, και τωρα μου ζητάνε το τιμολογιο αγορας της πυραντοχης βαφής. Καθε φορά που πάω μου ζητάνε και κάτι καινούργιο. Παντως ειναι καλα παιδια εκει που πάω, αλλα απλως ολο ζητανε πράγματα. Να δουμε....

 

Συγνωμη που δεν απάντησα στο ερώτημα σου αλλα δεν ειμαι σίγουρος. Νομίζω πάντως ότι ο χρόνος απάντησης σε ένα δημόσιο αίτημα δεν πρέπει να ξεπερνά τις 15-20 ημερες σε όλες τις υπηρεσίες, εκτός και αν ορίζεται διαφορετικά (οπως πχ οι οικοδομικες άδειες). Τουλάχιστον όταν εκτελούσα δημόσια έργα και σαν εταιρία κάναμε έγγραφα στους δήμους αυτή ηταν η διάρκεια....

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.