Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Τεχνική Έκθεση Τεκμηριωμένων στοιχείων


Recommended Posts

Έχω έτοιμη προσφυγή για το ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α από δικηγόρο που κατέχει τα Πολεοδομικά θέματα, προκειμένου να αποτρέψω σφετερισμό της περιουσίας μου. Η προσφυγή έχει συνταχθεί με βάση την τεκμηρίωση που έχω αποτυπώσει, στα πρότυπα Τεχνικής Έκθεσης (έχω κάποιες γνώσεις), με αδιάσειστα στοιχεία όπως είναι η σύσταση οριζοντίου ιδιοκτησίας, οικοδομική άδεια, τεχνική έκθεση φωτοερμηνείας Α/Φ, επίσημα αντίγραφα υπαγωγής του σφετεριστή στον 4178/2013 από το ΤΕΕ κατόπιν Εισαγγελικής Εντολής, επίσημα συμβόλαια και κατόψεις που τα συνοδεύουν κ.α. Ο δικηγόρος θα ήθελε το κείμενο της προσφυγής μαζί με την τεχνική τεκμηρίωση που έχω συντάξει και τα στοιχεία που την συνοδεύουν να τα δει ένας Πολ.Μηχανικός και εφόσον συμφωνεί να υπογράψει την Τεχνική Έκθεση που θα συνοδεύσει την προσφυγή στο ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α. Το θέμα το κατέχω πάρα-πάρα πολύ καλά και είμαι βέβαιος πως με την βοήθειά μου και την τεκμηρίωση που έχω άψογα οργανωμένη θα είναι εύκολο για έναν Πολ.Μηχανικό να το διαπιστώσει. Σ' έναν Πολ.Μηχανικό που απευθύνθηκα αφού εξέτασε τα πάντα, συμφώνησε με την τεκμηρίωσή μου και την προσφυγή αλλά ζήτησε να μπει στο σπίτι του σφετεριστή "να δει με τα μάτια του" π.χ. ότι έχει οικειοποιηθεί τον χώρο του κοινόχρηστου κλιμακοστασίου και μηχανοστασίου πράγμα που εκτός του ότι είναι οφθαλμοφανές τεκμηριώνεται από ένα σωρό στοιχεία (συμβόλαια, κατόψεις κλπ) χώρια που αυτό δεν μπορεί να γίνει επειδή ο σφετεριστής σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να το δεχτεί. Εισαγγελική άδεια δίνεται μόνο μετά από δικαστική απόφαση (καληνύχτα γι' αύριο) κι εφόσον όταν και όποτε επέλθει αυτή, να παρίσταται Εισαγγελέας (πάλι καληνύχτα γι' αύριο). Επομένως αυτό που ζητάω είναι μια Τεχνική Έκθεση η οποία συντάσσεται με βάση απολύτως συγκεκριμένα στοιχεία που προσκομίζονται στον Πολ.Μηχανικό ο οποίος τα αναφέρει αναλυτικά, όπως έγινε και με την Τεχνική Έκθεση φωτοερμηνείας, ώστε να είναι καλυμμένος. Ευχαριστώ και αναμένω.

 

Η αναζήτηση μηχανικών απαγορεύεται από τους κανόνες συμμετοχής. Παρακάτω παρατίθεται ο κανόνας που παραβιάζεις. Το παρόν κλειδώνεται μέχρι να το δει ο αρμόδιος συντονιστής.

  • Απαγορεύεται η αναζήτηση μηχανικών, τεχνικών γραφείων, ατομικών επιχειρήσεων και εταιρειών πάσης φύσεως παροχής υπηρεσιών, κατασκευαστικών προσφορών, σύνταξης μελετών, παροχής συμβουλών κ.λ.π., όπως και η χορήγηση πληροφοριών με σκοπό την προώθηση οποιασδήποτε ατομικής ή εταιρικής επιχείρησης

Pavlos33

Edited by Pavlos33
  • Downvote 2
Link to comment
Share on other sites

Εκθεση μηχανικου χωρις αυτος να δει τιποτα.Μια καθαρα παρανομη πραξη που οδηγει ακομα και στη φυλακη!! Αυτο ζητα. Δεν το καταλαβατε;;

Link to comment
Share on other sites

Όχι αγαπητέ KF δεν ζητάω αυτό. Φυσικά και θα δει και θα διαπιστώσει. Έγραψα ότι δεν μπορεί να μπει μέσα στο σπίτι.

Η ερώτηση Directionless και αυτό που ζητάω είναι έναν Πολ.Μηχανικό να συντάξει μια Τεχνική Έκθεση για παρανομίες που έχουν γίνει εις βάρος μου και για τις οποίες διαθέτω αδιαμφησβήτητη επίσημη τεκμηρίωση.

Edited by Ν-Λ Τεχνικός
ορθογραφικό λάθος
Link to comment
Share on other sites

Ωραία. Επειδή κατάλαβα εξαρχής λοιπόν τι ακριβώς ψάχνεις, θα σε συμβούλευα να διαβάσεις λίγο πιο προσεκτικά τον κανόνα συμμετοχής #7 και να επανέλθεις διορθώνοντας τα όσα ζητάς. 

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.