Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Μετατροπή πατάρι για κύρια χρήση


georgekas

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλη την παρέα.

 

Θα ήθελα τα φώτα σας πρόκειται για επαγγελματικό χώρο ισόγειο συνολικού εμβαδού 80 τμ και με πατάρι που είναι από μπετόν συνολικού εμβαδού 40 τμ. Η άδεια οικοδομής είναι από το 1975 και το πατάρι είναι χαρακτηρισμένο ως βοηθητικός χώρος με μέγιστο ύψος 2,30 επειδή θέλω το πατάρι να το χρησιμοποιήσω για να βάλω μία λάντζα και ένα ζυμωτήριο μπορώ να το μετατρέψω σε κύρια χρήση ή θα έχει πρόβλημα το ύψος..

Σας ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Οι χώροι κύριας χρήσης σε κτίρια νομίμως υφιστάμενα, με άδεια οικοδομής πριν από την έναρξη ισχύος του ΝΟΚ (09/02/2012) και μετά την 30/09/1955, πρέπει να έχουν ελεύθερο ύψος τουλάχιστον 2,40 μέτρα (Κτιριοδομικός Κανονισμός, άρθρο 8, παρ. 1). Για κτίρια με άδεια δόμησης μετά την έναρξη ισχύος του ΝΟΚ, το ελεύθερο ύψος πρέπει να είναι τουλάχιστον 2,65 μέτρα (ΝΟΚ, άρθρο 2, παρ. 95).

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ πολύ άρα σημαίνει ότι δεν μπορώ να τον κάνω αυτόν τον βοηθητικό χώρο κύρια χρήση για επτά πόντους με 10 που έχει διαφορά και να υποθέσω ούτε γίνεται κάτι με παρέκκλιση;

Edited by Pavlos33
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.