Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Πρεμιέρα για το e- Κτηματολόγιο - Βήμα- βήμα η υποβολή της δήλωσης


Engineer

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 427
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Η ηλεκτρονική υποβολή είναι μία πρόσθετη δυνατότητα, φυσικά και τα γραφεία κτηματογράφησης δέχονται δηλώσεις. Μάλιστα εκεί θα κατατεθεί η συντριπτική πλειοψηφία των δηλώσεων.

Επίσης, στο επόμενο χρονικό διάστημα (εντός μήνα?) θα ανοίξει γραφείο κτηματογράφησης στα ολυμπιακά ακίνητα Γαλατσίου που θα εξυπηρετεί κατοίκους Αθηνών με δικαιώματα σε όλη την επικράτεια

Link to comment
Share on other sites

6 λεπτά πριν, Pavlos33 said:

δηλαδή, η υποβολή μπορεί να γίνει και με φυσικό φάκελο στο γραφείο κτηματογράφησης ή υποχρεωτικά μόνο μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής;

εννοείται οτι γίνεται και με φυσική παρουσία....και θεωρώ την πιο safe επιλογή.....Εχω ξαναγράψει το εξής:
Τα ηλεκτρονικά συστήματα είναι σοβαρά μέχρι την έννοια σκανάρω. Μετά είναι "διεμφυλικά" συστήματα της πλάκας.....

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που εγώ δεν μπορώ να καταλάβω είναι το γεγονός ότι, παρόλο το "έκτρωμα - εφαρμογή" που έφτιαξαν για να υποβληθούν οι δηλώσεις, μέσω του οποίου προς το παρόν δεν μπορεί να γίνει κάτι, ΔΕΝ έχει κάποιος την ευθιξία να βγει και να δώσει επίσημα παράταση για τις περιοχές που τελειώνει η προθεσμία σε πέντε ημέρες.... Ντροπή!!!

 

Edited by ΙΑΣΟΝΑΣ
Link to comment
Share on other sites

Ιάσονα εύλογα ερωτήματα ... Τίποτα και σήμερα ..πριν λίγο ούτε καν στους κωδικούς του τάξις δεν με πάει  Ευτυχώς με τους πρώτους πελάτες μου (που δεν έχουν υπολογιστή και γνώσεις του ) θα βρω την λύση ... την ώρα που πάνε για πότισμα στο κτήμα τους κατά τις 4 το πρωί θα κάνουν μια στάση στο γραφείο μου να περάσουν την κάρτα τους για την πληρωμή του τέλους ....

Edited by GEORGE MICHEAL
Link to comment
Share on other sites

Βιάζομαι για κάποιες δηλώσεις που έχω στο Λουτράκι..... Τα υπόλοιπα θ' ασχοληθώ μετά από ένα μήνα.... Αϊ σιχτίρ με τους ανίκανους....

 

 

Link to comment
Share on other sites

Ιάσωνα τελείως off the record, γενικά η τάση είναι το τρίμηνο κατοίκων εσωτερικού να παρατείνεται ως το εξάμηνο κατοίκων εξωτερικού, οπότε θα σου πρότεινα να μην αγχωθείς και ας μην έχει βγει ανακοίνωση. Επίσης ακόμα και να μην προλάβεις εντός της προθεσμίας, δεν έχουν υποβληθεί ποτέ πρόστιμα λόγω εκπρόθεσμης προσέλευσης από όσο ξέρω. Κανείς βέβαια δεν μπορεί να στο εγγυηθεί αλλά μου φαίνεται απίθανο να γίνει κάτι τέτοιο. Το θέμα είναι να υποβάλεις δήλωση εγκαίρως ώστε να προλάβεις το "πάγωμα" της βάσης που οδηγεί στην ανάρτηση.

Τέλος, μία συνηθισμένη πρακτική είναι όταν σκάνε όλοι μαζί στο τέλος της προθεσμίας να δηλώσουν (που πάντα όλοι στο τέλος σκάνε μύτη) να εκδίδονται κάποια χαρτιά που πιστοποιούν την έγκαιρη προσέλευση (εμπρόθεσμη) και να ορίζεται ένα ραντεβού για κάποια επόμενη μέρα που βολεύει τον πολίτη. Σε αυτή την περίπτωση η δήλωση χαρακτηρίζεται ως εμπρόθεσμη.

Edited by ntanos
Link to comment
Share on other sites

Συγνώμη, αλλά στις 12-2 λήγει η προσθεσμια για Λουτράκι, και έχω να ανεβάσω 5 "δικαιώματα"!!!τι γίνεται??????γιατί έτσι?ούτε το ΤΕΕ δυο μέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας τέτοιο πρόβλημα...ξέρετε αν θα δοθεί παράταση?που θα δοθεί προφανώς-ελπίζω δηλαδή-αλλά πότε???να κοιμόμαστε πρωί?να λέμε στους άλλους εσείς περιμένετε στη σειρά,τώρα τρώω το χρόνο μου στο ίντερνετ περιμένοντας????

Βεβαιώσεις-αυθαίρετα-αυτοψίες από 13-2....

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.