Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Πρεμιέρα για το e- Κτηματολόγιο - Βήμα- βήμα η υποβολή της δήλωσης


Engineer

Recommended Posts

2 παρατηρήσεις επί του pdf της προεπισκόπησης (από πελάτη & συνάδελφο)

1) Επιλέγω οτι θελω να επικοινωνουν μαζί μου μέσω email, παρόλα αυτά στο pdf είναι μονίμως επιλεγμένο το "όχι"

2) Τα κτήρια (χωρίς συσταση) δεν εμφανίζονται στo pdf !;

και κάτι άλλο βασικό κατά τη γνώμη μου:

 Έστω οτι ένας πελάτης ζητά αποδεικτικό πληρωμής του τέλους. Πώς αποδεικνύεις την πληρωμή; Στην προηγούμενη εφαρμογή υπήρχε η δυνατότητα να "ταυτοποιείς" την πληρωμή του τέλους μέσω του κωδικού παραγγελίας (βλ. email πληρωμής). Τώρα πως; Καμιά ιδέα;

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 427
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημέρα, σωστές οι παρατηρήσεις σου. Για τα 1 + 2 προφανώς δεν γίνεται κάτι, αυτοί βλέπουν όμως τι δήλωσες ηλεκτρονικά (άσχετα αν δεν τυπώνεται) οπότε λογικά δεν υπάρχει θέμα. Για το 3, ούτε εδώ υπάρχει κάτι άλλο να γίνει εκτός από το email πληρωμής και το αποδεικτικό υποβολής της δήλωσης.

 

Link to comment
Share on other sites

Σε περίπτωση κάθετων όπου στην κάθε κάθετη έχουν χτιστεί με άδεια από μια μονοκατοικία και με σαφή όρια και εμβαδά και ποσοστά στον τίτλο και αντίστοιχα σαφή όρια και εμβαδά στο οικόπεδο ο εντοπισμός θα αφορά-γίνει στο όλο οικόπεδο ή στην μόνο κάθετη (δηλαδή το μέρος του οικοπέδου που αφορά τον ιδιοκτήτη) ? 

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

σε ανάλογη περίπτωση που υπέβαλα δήλωση τους έδωσα εντοπισμό στο όλο οικόπεδο , αυτοί με την προεργασία την οποία είχαν φαίνονταν δυο οικόπεδα και σημείωσαν εντοπισμό στην κάθετη που αφορούσε η ιδιοκτησία και εφόσον αντέδρασα μου είπαν μετά θα κάνουν τις διορθώσεις να φαίνεται δηλαδή μόνο ένα οικόπεδο .

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά ευχαριστώ πολύ ...

Ωραία ... και αν στην κάθετη υπάρχει μονοκατοικία (δεν υπάρχει σύσταση) τι επιλέγουμε "Απλή κάθετος" ή "Οριζόντια επί καθέτου" ?

1.jpg

Link to comment
Share on other sites

Είναι απλή κάθετος. Η οριζόντια επί καθέτου αφορά περιπτώσεις που έχει γίνει σύσταση οριζοντίων (διαμερίσματα) επί καθέτου ιδιοκτησίας. Τότε λέμε πχ ότι το διαμέρισμα Α1 έχει ποσοστό 50% επί της καθέτου η οποία κάθετος έχει ποσοστό 50% επί του οικοπέδου :razz:

Link to comment
Share on other sites

Αφού πουθενά δεν δηλώνουμε ότι είναι εντός ή εκτός οικισμού (αναγνωρίζεται μάλλον αυτόματα....) γιατί  βγάζει ότι είναι εκτός οικισμού ενώ είναι εντός; Μπορεί κάποιος να βοηθήσει?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.