Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Σεμινάρια ΤΕΕ: Νέα υπηρεσία ΤΕΕ για τα μέλη του


Engineer

Recommended Posts

Μία νέα υπηρεσία προς τους μηχανικούς μέλη του ξεκινά να παρέχει το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος με σκοπό την ενημέρωση, επιμόρφωση και κατάρτιση σε επίκαιρα και εξειδικευμένα τεχνικά θέματα, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός.

Πρόκειται για την υπηρεσία «Σεμινάρια ΤΕΕ» η οποία θα παρέχεται δωρεάν στα μέλη του ΤΕΕ από το Επιμελητήριο των Μηχανικών.

Ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός δήλωσε:

«Η συνεχής ενημέρωση των μηχανικών για τις εξελίξεις σε επιστημονικό, επαγγελματικό και θεσμικό επίπεδο είναι στην καρδιά των δραστηριοτήτων του ΤΕΕ. Προσπαθούμε συνεχώς μέσα από τις ενημερωτικές μας δράσεις και εκδηλώσεις, εκδόσεις και ηλεκτρονικές σελίδες και υπηρεσίες, να διευκολύνουμε το ρόλο και το έργο του Έλληνα Μηχανικού.

Συνεχίζοντας αυτόν τον δρόμο , που πιστά ακολουθούμε τα τελευταία 4 χρόνια περίπου, ήρθε η ώρα για ένα ακόμη βήμα: να εμβαθύνουμε περισσότερο σε θέματα αιχμής και ενδιαφέροντος. Για αυτόν τον λόγο ξεκινούμε από τον Φεβρουάριο μια νέα υπηρεσία προς τα μέλη μας: τα Σεμινάρια ΤΕΕ. Όλοι οι μηχανικοί που θέλουν θα έχουν την ευκαιρία να επιμορφωθούν σε ειδικά θέματα από εξειδικευμένους σε κάθε ζήτημα συναδέλφους. Η παρακολούθηση θα είναι δωρεάν για όλα τα μέλη του ΤΕΕ αφού δηλώσουν ηλεκτρονικά το ενδιαφέρον τους και θα παρέχεται βεβαίωση παρακολούθησης από το ΤΕΕ. Επιπλέον όλοι οι μηχανικοί – και κάθε ενδιαφερόμενος – θα έχουν πρόσβαση οποτεδήποτε στο σχετικό βίντεο μετά το κάθε σεμινάριο αλλά και στο υλικό που θα διαθέσουν οι εισηγητές στο ΤΕΕ.

Υπηρετούμε με αυτόν τον τρόπο τόσο την διαρκή επιμόρφωση και ενημέρωση των μελών του ΤΕΕ όσο και τη βελτίωση της επιστημονικής συζήτησης στην ευρύτερη κοινωνία. Με την ελεύθερη πρόσβαση όλων στο υλικό των σεμιναρίων. Θέλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους εισηγητές για την ανιδιοτελή προσφορά τους στην ενημέρωση και κατάρτιση των μηχανικών και τα στελέχη του Τεχνικού Επιμελητηρίου για τη δουελιά τους που κάνουν δυνατή την παροχή αυτής της νέας υπηρεσίας προς όλους.»

Tα πρώτα σεμινάρια που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθούν τους επόμενους δύο μήνες είναι τα εξής:

Κάθε σεμινάριο θα έχει όριο συμμετεχόντων περίπου τους 100 μηχανικούς, βάση σειράς προτεραιότητας στην ηλεκτρονική δήλωση εγγραφής. Τα σεμινάρια για τα οποία υπάρχει ιδιαίτερα μεγάλη ζήτηση θα επαναλαμβάνονται σε νέα ημερομηνία αργότερα. Η θεματολογία των σεμιναρίων θα εμπλουτίζεται συνεχώς κατά τους επόμενους μήνες. Περισσότερες πληροφορίες για κάθε σεμινάριο (θεματολογία, εισηγητές, φόρμα εγγραφής, υποστηρικτικό υλικό κλπ) παρέχονται μέσα από την ειδική σελίδα web.tee.gr/seminaria-tee, την οποία καλούνται να επισκέπονται τα μέλη του ΤΕΕ τακτικά για ενημέρωσή τους.

Πρακτικές πληροφορίες

Τα σεμινάρια πραγματοποιούνται στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΕ (Σύνταγμα, Νίκης 4, 1ος όροφος). Η διάρκειά τους είναι 4 ώρες (17:00-21:00).
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η συμπλήρωση αίτησης εγγραφής. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι Διπλωματούχοι Μηχανικοί όλων των ειδικοτήτων, μέλη του ΤΕΕ, που είναι ταμειακά ενήμεροι κατά το χρόνο υποβολής της αίτησης.

Μετά την υποβολή της αίτησης αυτοματοποιημένο μήνυμα θα επιβεβαιώνει ότι αυτή καταχωρήθηκε.
Μετά τη συλλογή των στοιχείων θα γίνεται επιβεβαίωση της συμμετοχής στο σεμινάριο με νεότερο ηλεκτρονικό μήνυμαστην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχει δηλωθεί από τον αιτούντα. Αν ο αιτών δεν λάβει το σχετικό επιβεβαιωτικό email, η θέση του στο σεμινάριο δεν έχει κατοχυρωθεί.
Είναι αυτονόητο ότι σε περίπτωση κωλύματος ο αιτών θα πρέπει να ενημερώνει έγκαιρα για την ακύρωση της θέσης, προκειμένου αυτή να καλυφθεί από τον επόμενο σε σειρά ενδιαφερόμενο, σε διαφορετική περίπτωση το ΤΕΕ θα είναι υποχρεωμένο να απορρίψει τυχόν αίτησή του σε άλλα σεμινάρια.

Δίνεται Βεβαίωση Παρακολούθησης σε όσους το επιθυμούν, κατόπιν υπογραφής στο σχετικό παρουσιολόγιο την ημέρα του κάθε σεμιναρίου. Η παραλαβή της Βεβαίωσης γίνεται με την επίδειξη της ταυτότητας μέλους.

Για περισσότερες πληροφορίες τα ενδιαφερόμενα μέλη του ΤΕΕ μπορούν να επικοινωνούν με την ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] και να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του ΤΕΕ.


View full είδηση

Link to comment
Share on other sites

Να κάνω μια ερώτηση. Δεν υπάρχει (τώρα ή στο μέλλον) σχεδιασμός για ενημέρωση των μελών από απόσταση; Είτε με μαγνητοσκοπημένη ενημέρωση, είτε με αποστολή μέσω mail των παρουσιάσεων; Γιατί ως γνωστόν υπάρχουμε και εμείς που βρισκόμαστε εκτός Αθήνας και δεν έχουμε την δυνατότητα να έρθουμε για 4 ώρες. Εκτός και εάν πραγματοποιηθούν και στα τοπικά ΤΕΕ.

Link to comment
Share on other sites

6 ώρες πριν, xaralampos said:

....Δεν υπάρχει (τώρα ή στο μέλλον) σχεδιασμός για ενημέρωση των μελών από απόσταση; Είτε με μαγνητοσκοπημένη ενημέρωση, είτε με αποστολή μέσω mail των παρουσιάσεων; ....

 

On 5/2/2019 at 7:47 ΠΜ, Engineer said:

..... Επιπλέον όλοι οι μηχανικοί – και κάθε ενδιαφερόμενος – θα έχουν πρόσβαση οποτεδήποτε στο σχετικό βίντεο μετά το κάθε σεμινάριο αλλά και στο υλικό που θα διαθέσουν οι εισηγητές στο ΤΕΕ.

.......

 

 

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.