Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Πρόβλημα με πώληση διαμερίσματος


gsisr

Recommended Posts

Ξέρω ότι για την πώληση ο συμβ/φος χρειάζεται το πιστοποιητικό της ΑΑΔΕ που εκδίδεται από την εφαρμογή (gsis), μετά από δηλώσεις του ακινήτου για 5 χρόνια.

Επιβεβαίωσέ το με τον συμβ/φο, αφού ο λογιστής σου μιλάει για το 2010. Σε κάθε περίπτωση, θα μιλήσεις πρώτα με το μηχανικό που θα αναλάβει την τακτοποίηση.

Link to comment
Share on other sites

προς το παρόν μου βγήκε αναλοφικά ο ενφια για κάθε έτος από το 14-18(300Ε). σήμερα πάω και στο δήμο για το ΤΑΠ να δω τι θα μου βγάλουν και εκεί. τα τετραγωνικά στο λογαριασμό της ΔΕΗ είναι λιγότερα δηλωμένα όπως και τα αρχικά δηλαδή του Ε9.

Link to comment
Share on other sites

Για τη βεβαίωση του δήμου χρειάζεσαι τον τελευταίο λογαριασμό ΔΕΗ εξοφλημένο και τη βεβαίωση του μηχανικού για την τακτοποίηση , οριστικοποιημένη.

Αφού πρόκειται για διαμέρισμα, και όχι για μονοκατοικία που δεν έχει εξαντληθεί ο ΣΔ, με αυτά τα χαρτιά θα πάρεις τη βεβαίωση του ΤΑΠ αφού πληρώσεις τη διαφορά που θα προκύψει από το εμβαδόν.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.