Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κλείσιμο- μόνωση κενού από αποξήλωση παλιών ξύλινων ρολλών


popkar

Recommended Posts

χαίρετε

ο ιδιοκτήτης αντικατέστησε πρόσφατα ξύλινες μπαλκονόπορτες και τα ξύλινα ρολλά τους, με αλουμινίου μπαλκονόπορτες και ρολλά. Οι μπαλκονόπορτες είναι στον ίδιο εξωτερικό τοίχο αλλά από μία σε διαφορετικά δωμάτια.  Η πολυκατοικία είναι παλιά, δεκαετίας ‘60. Τώρα,, πάνω από τις νέες μπαλκονόπορτες, μετά την αποξήλωση των παλιών ξύλινων ρολλών, και την τοποθέτηση των νέων αλουμινένιων κουτιών, εσωτερικά, υπάρχει ένα κενό, και έτσι φαίνεται τμήμα (εξωτερικού) δρομικού ασοβάτιστου τοίχου. Ο υπόλοιπος (εξωτερικός) τοίχος λογικά είναι διπλός με ενδιάμεσο κενό. Ο τοίχος ειναι βορινός, 5ος και τελευταίος όροφος, Αθήνα. Το ερώτημα είναι εκτός από γυψοσανίδα που θα μπει εσωτερικά, αν πρέπει να μπει και μόνωση μεταξύ υφιστάμενου μονού τοίχου και γυψοσανίδας. Τι είδος μόνωσης, που ακριβώς θα τοποθετηθεί και με ποιό τρόπο;

Συγνώμη για το μακροσκελές ερώτημα

Ευχαριστώ πολύ

1F403314-00A3-4079-991D-D1672A695BD3.jpeg

Link to comment
Share on other sites

Ε ναι ! Βάλτε έναν πετροβάμβακα. Το κόστος είναι αστείο σε σχέση με όσα έχετε κάνει εκεί πέρα. Οι γυψοσανιδάδες ξέρουν τι να βάλουν.  Υπάρχουν σε ρολά ή σε πλάκες.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.