Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ασυμφωνια στις διαστάσεις κατά την τακτοποίηση διαμερίσματος


panos74

Recommended Posts

Καλημερα σας,

ειμαι σε διαδικασία αγοράς ενός διαμερίσματος και μετρώντας εχτές είδα μια μικρή διαφωνία στην μια εξωτερική διάσταση του διαμερίσματος σε σχέση με τα σχέδια του μηχανικού που αναλάβει την τακτοποίηση από την πλευρά του πωλητή.

Το διαμέρισμα είναι 12,20μ x 9μ και ο μηχανικός καθώς και τα αρχικά σχέδια του δείχνουν 12x9.(το μέτρησα με ένα μεταλλικό μέτρο, 2-3 φορές για επιβεβαίωση και όντως είναι τόσο.).

θα πρέπει να επιμείνω να φανεί αυτό στο σχέδιο που θα κατατεθεί;

ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Ν' αναθέσετε σε δικό σας μηχανικό τον έλεγχο του ακινήτου, οριζόντιας ιδιοκτησίας και κοινόχρηστων χώρων (πολεοδομικά κ.λπ.), ακριβώς όπως θ' αναθέσετε και τον αντίστοιχο έλεγχο σε δικό σας δικηγόρο (υποθηκοφυλακείο, βάρη κ.λπ.).

Έγινε διόρθωση του χρώματος και γραμματοσειράς της υπογραφής του προφίλ σου. Παρακαλώ διάβασε τους κανόνες συμμετοχής.

Δε κάνουμε κατάχρηση της μορφοποίησης κειμένου με χρωματισμό και δεν χρησιμοποιούμε χρώματα στα γραπτά μας διαφορετικά του μαύρου και του μπλε, ώστε να είναι εύκολη η ανάγνωση. Δεν κάνουμε κατάχρηση της έντονης (bold), πλάγιας (italics) και υπογραμμισμένης (underlined) γραφής γιατί τότε το κείμενό μας γίνεται κουραστικό και δίνουμε την εντύπωση ότι προσπαθούμε να επιβάλλουμε στους άλλους τις απόψεις μας και όχι να παραθέσουμε απλώς τα επιχειρήματά μας.

yian

Edited by yian
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

 

Ο μηχανικός μου, μου είπε ότι η απόκλιση είναι μικρή (είναι μέσα στο ποσοστό που είναι αποδεκτό από την πολεοδομία, περίπου 2%) και αφού δεν έχει γίνει καμία παρέμβαση είναι οκ να μην δηλωθούν αυτές οι μικρές διαφορές.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.