Μετάβαση στο περιεχόμενο

πρόβλημα στο στάδιο 7 (μη εμφάνιση iban)


Recommended Posts

Καλησπέρα, είμαι κατασκευαστής κουφωμάτων. Ένας απο τους πελάτες μου, (μόνο αυτός έχει αυτό το θέμα) στο στάδιο 7, αφού έχει περάσει όλα τα στοιχεία, επιλέγει και εμένα σαν προμηθευτεί, αλα στο πεδίο iban του το εμφανίζει κενο, και δεν μπορεί να το συμπληρώσει. Σε άλλες περιπτωσεις το πεδίο αυτό εμφανιζόταν αυτόματα,α πο τη στιγμή που έκανε επιλογή εμένα. Από ότι μου είπε, αυτο της το έχει κάνει και σε ένα ακόμα προμηθευτεί. οι δικοί μου λογαριασμοί εννοείτε είναι δηλωμένοι, και κανένας άλλος δεν έχει παρόμιο θέμα. Επίσης μου είπε ότι στην αρχή, είχε δηλώσει άλλους προμηθευτές, και στην συνέχεια άλλαξε και επέλεξε εμένα και την εταιρία για τη μόνωση. σε εμάς τους δύο έχει αυτό το θέμα. έχετε κάποια γνώμη? ευχαριστώ.

Edited by spatharakis
Link to comment
Share on other sites

Κανονικά επιλέγει το ΙΒΑΝ από καταδυόμενη λίστα, κάνοντας κλικ στο πεδίο. Αν δεν το βγάζει, θα δοκίμαζα επανεκίνηση, να δοκιμάσει αργότερα και μετά να επικοινωνήσει με το helpdesk για βοήθεια.

Link to comment
Share on other sites

επειδή δεν ξέρω τη της εμφανίζει. δεν εχω προσβαση με την ιδιότητα του οφελούμενου. Να τις πως να διαγράψει ότι στοιχεία τιμολογιών έχει περάσει και να τα ξαναπεράσει?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

@spatharakis ρώτα την αν μπορεί να κάνει "αλλαγή προμηθευτών" και να σας ξαναδηλώσει.

Edited by Maria Electrical Engineer
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.