nvel 272 Posted April 19 2 ώρες πριν, maneni said: αν θυμάμαι καλά, στο μηχανογραφικό για πολυτεχνείο έγραφε μηχ/γοι μηχανικοί και στο ΤΕΙ έγραφε σκέτο μηχανολόγοι. τα μηχανογραφικά έγραφαν την ονομασία των τμημάτων και αυτό που ρώτησα ήταν ποια εποχή οι απόφοιτοι αυτών των τμημάτων είχαν τίτλο στο πτυχίο τους που δεν τελείωνε με την λέξη μηχανικός 1 Share this post Link to post Share on other sites
georgios_m 538 Posted April 19 άστα αυτά και απάντησέ μας αν γλωσσικά βρίσκεις διαφορά μεταξύ μηχανολόγου και μηχανολόγου μηχανικού. γνώμες μαζεύουμε, δεν κρίνουμε σχολές τώρα. Share this post Link to post Share on other sites
traganeus 0 Posted June 29 Να ενημερώσω τυχόν ενδιαφερόμενους οτι η πρώτη "φουρνιά" Μηχανικών Οικονομίας & Διοίκησης εγγράφηκε στο μητρώο του ΤΕΕ μετά την επιτυχία στις εξετάσεις που πραγματοποιήθηκαν την περασμένη εβδομάδα Share this post Link to post Share on other sites
dib 874 Posted June 29 Γνωριζεις με ποιά επαγγελματικά δικαιώματα ? Share this post Link to post Share on other sites
traganeus 0 Posted July 1 On 29/6/2019 at 4:53 ΜΜ, dib said: Γνωριζεις με ποιά επαγγελματικά δικαιώματα ? Ακόμα κάτι επίσημο δεν υπάρχει, μόνο η πρόταση που έχει μπει σε προηγούμενες σελίδες. Απο συζητήσεις που έχω κάνει με κάποιους παλιούς καθηγητές που έχω ακόμα επαφή, φαίνεται οτι θα είναι αυτά που αναφέρει η συγκεκριμένη πρόταση. Μόλις έχω κάποιο νεότερο θα ενημερώσω το Φορουμ Share this post Link to post Share on other sites
kardis 20 Posted July 3 Τα πτυχία των αποφοίτων ΤΕΙ από ιδρύσεως τους το 1983 απονέμουν τίτλο Πτυχ.Μηχανολόγος, Ηλεκτρολόγος, κλπ. Μηχανικός Τ.Ε. Ούτε Τεχνολόγος, ούτε Υπομηχανικός. Share this post Link to post Share on other sites