Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Εισφορές πρόνοιας ΕΤΕΑΕΠ (αλλαγές από 1.1.19)


dimtheod

Recommended Posts

9 λεπτά πριν, Panais312 said:

Ρωτάω κι εδώ μήπως γνωρίζει κάποιος άλλος συνάδελφος πως μπορούμε να ζητήσουμε εφαρμογή του νόμου για  να πληρώνουμε στην πρόνοια το ελάχιστο (26 ευρώ) μιας και άκρη από ΕΦΚΑ και λογιστήριο δεν έχω βγάλει..

ΟΚ. Πάντως και εγώ έχω 2ες σκέψεις για το αν έχω πράξει σωστά δεδομένου ότι λόγω της κλίμακας φόρου εισοδήματος και εισφοράς αλληλ. αυτή η μείωση στις κρατήσεις που μου έγινε κουτσουρεύεται σημαντικά. Για αυτό άλλωστε έγραψα και παραπάνω τον προβληματισμό μου.

Edited by andreas-p
Link to comment
Share on other sites

Η Ολομέλεια των Προέδρων των Δικηγορικών Συλλόγων Ελλάδος, που συνεδρίασε στις 22.5.2020, υπό την Προεδρία του Προέδρου Δημήτρη Βερβεσού, μέσω τηλεδιάσκεψης, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση αναφορικά με τα μείζονα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο στην παρούσα συγκυρία:

5. ZHTHMATA ΕΦΚΑ........................................Περαιτέρω, ζητά   την αναστολή της καταβολής εισφορών στο ΕΤΕΑΕΠ μέχρι την οριστική διευθέτηση των ειδοποιητηρίων με τις σωστές εισφορές και τις εκπτώσεις στα πρότυπα αυτών του ΕΦΚΑ και την ενεργοποίηση της πλατφόρμας επιλογής ασφαλιστικών κατηγοριών ώστε να παρασχεθεί εκ νέου η δυνατότητα επιλογής, λόγω των νέων οικονομικών δεδομένων, χαμηλότερης ασφαλιστικής κλάσης για φέτος.

https://lawnet.gr/law-news/apofasis-tis-olomelias-ton-proedron-ton-d-s-tis-22-5/

Link to comment
Share on other sites

1 ώρα πριν, steve aris said:

Τους βρίσκω απόλυτα σωστούς.  Το ΤΕΕ ?????????????????????????????

 

το ΤΕΕ σήμερα έστειλε mail να πληρώσουμε την συνδρομή του 2020.

νομίζω είναι αρκετό

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Αυτό που παρατήρησα είναι πως έγινε εκκαθάριση, οφειλές δεν υπάρχουν και στις καταβολές οι πληρωμές έχουν συμπεριληφθεί στην εξόφληση. Είχα πληρώσει κανονικά την 15η δόση του 17 και 18, όχι όμως εισφορά του Απριλίου. Χωρίς ειδοποιητήριο δεν πληρώνω...

Edited by gelastos
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.