Μετάβαση στο περιεχόμενο

ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΤΗ ΣΕΙΣΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ


Recommended Posts

Θα ήθελα να ρωτήσω τους φίλους του Forum τι γνώμη έχουν και τι τυχόν εμπειρία είχαν από φοίτηση σε μεταπτυχιακά (MSc) στην Αγγλία στη σεισμική μηχανική, όπως π.χ. το "Earthquake Engineering and Infrastucture Resilience" του University of Bristol, το "Earthquake Engineering" του Imperial College, το "Earthquake Engineering with Disaster Management" του UCL, το "Civil Engineering and Seismic Design" του UCL και άλλα, και πώς θα τα αξιολογούσαν από πλευράς ποιότητας, ικανοποίησης σπουδαστών και αποφοίτων, καθώς και αναγνωρισιμότητας-φήμης(reputation)-ευκαιριών επαγγελματικής αποκατάστασης στην αγορά εργασίας της χώρα μας και διεθνώς. Σας ευχαριστώ πολύ!!!

Edited by sporolos
Link to comment
Share on other sites

Γνώμη μου ειναι ότι στον αντισεισμικό τομέα είμαστε αρκετά μπροστά και προτείνω να προτιμήσεις Ελληνικά πολυτεχνεία για τέτοιου είδους μεταπτυχιακό! Βέβαια δεν έχω εικόνα για τα συγκεκριμένα μεταπτυχιακά που αναφέρεις....

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.