Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Εκτροπή θυροτηλεφώνου για απάντηση από κινητό


gedoris

Recommended Posts

Καλημέρα,

έχω ένα κλασσικό (παλιό) θυροτηλέφωνο το οποίο θέλω να αναπροσαρμόσω (ή να βάλω κάτι νέο, αλλά σχετικά οικονομικό) προκειμένου όταν κάποιος χτυπάει το buzzer κάτω και δεν είναι κάποιος στο σπίτι να μπορώ να απαντάω απομακρυσμένα. Παρακάτω παραθέτω τα σημερινά δεδομένα και τι λύσεις έχω εξετάσει (που δεν λύνουν με τον τρόπο που θέλω το πρόβλημα).

Το υπάρχον θυροτηλέφωνο είναι μάρκας elvox, με ένα τηλέφωνο (μονοκατοικία) και έχει ένα κουμπί που ανοίγει την εξωτερική πόρτα. Έχω δει το "ring" (www.ring.com), το οποίο είναι δικτυακό θυροτηλέφωνο και μέσω εφαρμογής μπορεί κάποιος να απαντήσει απομακρυσμένα. Το πρόβλημα είναι ότι θα πρέπει να μπει μια extra συσκευή στην εξώπορτα και αυτό δεν το θέλω για να μην φαίνεται ότι δεν είναι κάποιος σπίτι.

Έχει κάνει κάποιος κάτι αντίστοιχο ή μπορεί να προτείνει κάποια λύση?

Link to comment
Share on other sites

Τα είδα φίλε μου, αλλά δεν μπόρεσα να βρω θυροτηλέφωνο τέτοιο από επώνυμη εταιρεία. Επίσης, δεν είμαι καθόλου σίγουρος για την συμβατότητα με το υπάρχον.Θα ήθελα να αποφύγω το gsm μιας και θα πρέπει να έχω κάρτα sim που θα πρέπει ή να είναι σύνδεση ή να έχω συνέχεια στο μυαλό μου να "γεμίζω" κάρτα. Ψάχνω μια λύση μέσω internet ή ακόμη καλύτερα να χρησιμοποιεί την γραμμή του σταθερού

Link to comment
Share on other sites

Κάτι που να κουμπώσει στο υπάρχον νομίζω δεν θα βρείς.. Έχει καποια μικρα τηλεφωνικα κεντρακια που δεχονται σαν εισοδο θυροτηλέφωνο και κάνουν εκτροπή μεσω PSTN, σταθερου τηλεφωνου δηλαδη. 

Link to comment
Share on other sites

Βρήκα αυτό, αλλά έχει καταργηθεί

https://www.vimar.com/el/gr/catalog/obsolete/index/code/3511?

απ'ότι έψαξα δεν αντικαταστάθηκε με άλλο, στην εταιρεία μου πρότειναν να πάω σε καινούρια θυροτηλεόραση με αυτή τη λειτουργία, αλλά μου είπαν 1200€+ΦΠΑ. Δεν παίζει...

Γι' αυτό έψαχνα καμιά "πατέντα"

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.