Μετάβαση στο περιεχόμενο

Θέρμανση πολυκατοικίας


Efi92

Recommended Posts

Καλησπέρα!μενω σε ενα διαμέρισμα μιας πολυκατοικίας η οποια εχει αυτόνομη θέρμανση με ωρομετρητες! Ο διαχειριστής για λογους οικονομιας (λεει) κλεινει το λέβητα χωρις να ρωτησει κανεναν!οταν κατέβηκα λοιπον την πρωτη φορα κ του ειπα να ανοιξει τα καλοριφέρ κ οτι αυτο που κανει δεν ειναι λογικο μου ειπε οτι το καταστατικό της πολυκατοικίας γραφει οτι οταν η θερμοκρασία εξω ειναι πανω απο 15 βαθμους εχει το δικαίωμα να το κλεισει!!αυτο ισχυει?? Επισης κ αλλες φορες μου ειπε οτι οταν οι 7 στους 9 του λενε οτι δεν θα χρησιμοποιησουν καλοριφέρ εχει το δικαίωμα να το κλεινει! Κ εχουμε αυτόνομη θέρμανση οχι Κεντρική!σε ολα αυτα που μου λεει εχει δικιο? 

Link to comment
Share on other sites

Οσο αναφορα το οτι ενω υπάρχει ακομα πετρέλαιο να καταναλωσουμε κ οι περισσότεροι ιδιοκτητες αποφασισαν να μην το χρησιμοποιησουν αλλο επιτρέπεται να κλεισει τον καυστήρα?? Εχω μωρο κ εγω το θελω ζεστο το σπίτι!!εξαλλου εχουμε ακομα αρχες Μαρτίου δεν ειναι να πεις οτι μπηκε κ το καλοκαίρι!! Σας ευχαριστώ πολύ που μου απαντάτε

Link to comment
Share on other sites

Από τη στιγμή που υπάρχει αυτονομία δεν καταλαβαίνω γιατί δημιουργείται όλη αυτή η ιστορία. Ζήτα να δεις το καταστατικό γιατί όρος που να αναφέρει εξωτερική θερμοκρασία κάτω από 15° για να λειτουργεί η θέρμανση είναι τουλάχιστον ασυνήθιστος.

Link to comment
Share on other sites

Συμβαίνει σε αρκετές πολυκατοικίες είναι ένα υβρίδιο κεντρική – ατομική.

Ουσιαστικά ο καυστήρας λειτουργεί συγκεκριμένες ώρες και σε εκείνες τις ώρες όποιος θέλει λειτουργεί την ατομική του.

Δεδομένου ότι η θέρμανση είναι αγαθό το αν είναι νόμιμο εξαρτάται όπως είπαν από το αν προβλέπεται στον κανονισμό.

Απ’ ότι καταλαβαίνω είσαι ενοικιαστής οπότε αρχικά εκτός από τον διαχειριστή «ενόχλησε» και τον ιδιοκτήτη.

Έχε υπόψη σου ότι αν είσαι το μόνο διαμέρισμα που λειτουργεί τον καυστήρα θα επιβαρυνθείς με αρκετά υψηλά κοινόχρηστα.

Αν είσαι ΟΚ με αυτό και αν το ταμείο δεν έχει έλλειμα θεωρώ ότι δεν υπάρχει πρόβλημα να «ξεκλειδώσουν» τον καυστήρα για περισσότερες ώρες ανεξάρτητα του τι γράφει ο κανονισμός.

Link to comment
Share on other sites

Τα προηγούμενα χρόνια δεν ειχαμε κανενα πρόβλημα έμπαινε το πετρέλαιο κ οποιος ηθελε οτι ωρα ηθελε κ οσο ηθελε αναβε τα καλοριφέρ του!!δεν καταλαβαίνω με τι λογική το κανει!μου λεει οτι κανεις δεν το θελει αλλα ολοι εχουν καταγράψει ωρες!! Ξαφνικα φετος δεν φτανει το πετρέλαιο κ συνεχεια βαζουμε κ ξαφνικα ξεκινησε αυτη η ιστορία!!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.