Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Βεβαίωση ΤΣΜΕΔΕ - ΤΕΕ


anka

Recommended Posts

Καλημέρα

 

Στα απαιτούμενα για πληρότητα φακέλου, βλέπω στο www.poleodomia.gov.gr οτι απαιτείται "βεβαίωση ΤΣΜΕΔΕ-ΤΕΕ". Τι ακριβώς είναι αυτό; Μήπως εννοούν την εντολή πληρωμής του ΤΕΕ και την απόδειξη κατάθεσης της Εθνικής τράπεζας;

 

Ευχαριστώ!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 29
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Eχω την εντύπωση ότι προκειται για τις ετήσιες βεβαιώσεις που λαμβάνουμε από τους φορείς και πιστοποιούν την ειδικότητα, αριθμούς μητρώου και εξόφληση εισφορών.

Link to comment
Share on other sites

Η Βεβαιωση ΤΣΜΕΔΕ, ειναι αυτη η κλασσικη που σου βγαζουν απο το ΤΣΜΕΔΕ οτι εχεις πληρωσει της οφειλες σου μεχρι και το τελευταιο εξαμηνο και αν δεν κανω λαθος εχει ισχυ μεχρι και το εξαμηνο το οποιο διανυεις (χωριζοντας το ετος σε 2 εξαμηνα).

 

Η Βεβαιωση ΤΕΕ ειναι μια παρομοια Βεβαιωση που σου βγαζει το ΤΕΕ, οπου λεει οτι δεν εχεις καμια οφειλη στο επιμελητηριο.

(τη βεβαιωση αυτη, εαν εχεις πληρωσει την ετησια συνδρομη σου και δεν εχεις αλλες οφειλες, μπορεις να την εκδοσεις και απο τη σελιδα του ΤΕΕ)

 

Και στις 2 Βεβαιωσεις αναφερουν την ιδιοτητα του μηχανικου που εχεις και την ημερομηνια απο την οποια και περα εισαι γραμμενος στα μητρωα τους.

 

Η εντολη πληρωμης του ΤΕΕ και η αποδειξη καταθεσης της Εθνικης Τραπεζας αποτελουν μερος των φορολογικων μιας αδειας και δεν εχουν καμια σχεση με τις Βεβαιωσεις που ανεφερες.

Link to comment
Share on other sites

Μπαινεις στο site του ΤΕΕ - στην αριστερη στηλη οπως κοιτας πανω πανω γραφει καπου "my TEE" - πατωντας το προηγουμενο Link σε βγαζει σε μια αλλη σελιδα οπου εκει πατας το "Εισοδος @my TEE" - στην επομενη σελιδα που σου βγαζει πατας "εισοδος" - βαζεις τους κωδικους σου οπως οταν μπαινεις στο συστημα αμοιβων - στη σελιδα που σε οδηγει, πανω δεξια εχει 4 ταμπελιτσες...πατωντας την ταμπελα "οικονομικα στοιχεια" σε βγαζει εκει οπου σου αναλυει τις οφειλες και τις πληρωμες της συνδρομης σου στο ΤΕΕ...εαν το "Τρεχων Υπολοιπο" σου ειναι μηδενικο (δηλαδη δε χρωστας τιποτα), τοτε μπορεις να πατησεις πανω αριστερα εκει που λεει "Βεβαιωσεις" και θα σε βγαλει σε μια σελιδα οπου μπορεις να δημουργησεις και να εκτυπωσεις τη Βεβαιωση απο το ΤΕΕ που θες...

 

Ελπιζω να ημουνα αρκετα κατατοπιστικη..!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.