Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια εισφορών μη μισθωτών επικουρικού και εφάπαξ στο ΕΤΕΑΕΠ


georgegaleos

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 402
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Για την ακρίβεια με τα όσα ισχύουν σήμερα τα 71,50€ (που αναφέρεις) ισχύουν μέχρι 31/5/2019, από 1/6/2019 γίνονται 68,25€, και από 1/6/2022 γίνονται 65,00€.

Link to comment
Share on other sites

Η Πειραιώς με ενημέρωσε πως αναμένουν την προσθήκη του ΕΤΕΑΕΠ στο σύστημα ΔΙΑΣ και αυτό θα γίνει την 1η Απριλίου ή λίγο αργότερα.

Link to comment
Share on other sites

Μόλις κατάφερα να μιλήσω με το τηλεφωνικό κέντρο του ετεαεπ, μετά από 3 μέρες προσπαθειών, και με ενημέρωσαν ότι δεν ξέρουν και να στείλω email για να το απαντήσει κάποιος άλλος.

 

κακώς δανειζόμαστε για να τους πληρώνουμε, καλύτερα να το κλείσουν το μαγαζί, όπως και τις περισσότερες υπηρεσίες

Link to comment
Share on other sites

Μα κι εμένα του εκανα ερωτηση και μου λεει δε ξερουμε τιποτα μας ειπαν οτι ολα ειναι στο site και να τα βλεπετε απο εκει.

χαχαχαχαχαχαχα

Απίστευτο....

Link to comment
Share on other sites

Για τον τροπο πληρωμης η ΕΤΕ μου απαντησε... να απευθυνθω στο ταμειο μου

Υποθετω ομως θα εισαγουν στη λιστα πληρωμων και το ΕΤΕΑΕΠ για τους μηχανικους...

Link to comment
Share on other sites

Απάντηση Εθνικής

<<

Σας ευχαριστούμε για το μήνυμά σας. Σε απάντηση θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με την ανακοίνωση του Ταμείου ως εναρκτήρια ημερομηνία πληρωμής έχει οριστεί η 5η Απριλίου 2019. Ως εκ τούτου, θα πραγματοποιηθούν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας.

Σε κάθε περίπτωση, ανάλογα με τη φύση της πληρωμής σας και το έντυπο πληρωμής που λάβατε θα πρέπει να συνεννοηθείτε με το Ταμείο προκειμένου να σας διευκρινίσουν τους δυνατούς τρόπους πληρωμής της οφειλής σας (εάν παρέχεται η δυνατότητα πληρωμής μέσω i-banking). >>

 

Απάντηση Πειραιώς

<< Αναφορικά με το ζήτημα που σας απασχολεί και κατόπιν ενημέρωσης που λάβαμε από την αρμόδια διεύθυνση της Τράπεζας, σας γνωρίζουμε ότι, η δυνατότητα πληρωμής ΕΤΕΑΕΠ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΜΗ ΜΙΣΘΩΤΩΝ μέσω της υπηρεσίας Winbank Web Banking, θα ενεργοποιηθεί από την 01.04.2019. 

Σε περίπτωση που η οφειλή σας εντάσσεται σε άλλη κατηγορία πληρωμής, θα χρειαστεί να απευθυνθείτε στον Οργανισμό, προκειμένου να σας παρέχει τις ανάλογες κατευθύνσεις.

Σε συνέχεια της επικοινωνίας μας και κατόπιν νεότερης ενημέρωσης που λάβαμε, σας γνωρίζουμε ότι, η ένταξη της πληρωμής αναμένεται να ενεργοποιηθεί την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου. >>

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.