Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια εισφορών μη μισθωτών επικουρικού και εφάπαξ στο ΕΤΕΑΕΠ


georgegaleos

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 402
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το πιο πρόσφατο που αφορούσε γκισέ τράπεζας ήταν την Παρασκευή που δοκίμασα κι εγώ την τύχη μου στην εθνική (κέντρο αθήνας).. Από 1η του μηνός (κι αν). Μπορεί να αργήσει και περισσότερο όπως μου είπαν.  Ήμουν ο δεύτερος που τους ζήτησε να πληρώσει κάτι τέτοιο. Θα ετοιμάσουν αίτημα προς τα κεντρικά (αφού το θέλουμε τόσο να πληρώσουμε..)

Link to comment
Share on other sites

6 ώρες πριν, tzitzikas said:

καλημέρα. μιας και πλησιάζει η καταληκτική ημερομηνία 29/3/2019 για την πληρωμή ΕΤΕΑΕΠ  των 2 ποσών: 1η ΔΟΣΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ 2017 21,49 €  + 1η ΔΟΣΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ 2018 21,49 € έχουμε καμιά εξέλιξη στο θέμα της πληρωμής με e-banking Εθνικής? Η' άλλης τράπεζας? Αν όχι, πώς γίνεται προς το παρόν η πληρωμή τους? Ευχαριστώ

Όλα αναφέρουν εμπρόθεσμη πληρωμη 12/04/2019,

μεσω ibanking νομιζώ πως γινεται κανοννικά η πληρωμη όλων των ποσών 2017/2018/2019,

 

Link to comment
Share on other sites

On 25/3/2019 at 12:26 ΜΜ, Homer said:

Στα στοιχεία μου στον ΕΦΚΑ (όχι ΕΤΕΑΕΠ) βλέπω απ' το πουθενά στις Υποχρεώσεις κοινωνικής ασφάλισης-οφειλές ότι έχω " Ληξιπρόθεσμες Οφειλές έως 31/12/2016 " 159,23 €  και ασφαλιστική ικανότητα - ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΣ!

Εμένα με γύρισαν σε ανασφάλιστο γιατί μοίρασαν τις 24 μηνιαίες καταβολές σε 11 τη μια χρονιά και σε 13 την άλλη. Αμέλησα και δεν ζήτησα έγκαιρα συμψηφισμό με αποτέλεσμα να μου επιστραφεί η μία extra καταβολή στον λογ/μο που είχα δηλώσει χωρίς να το πάρω είδηση. Κοίταξέ το μήπως έγινε κάτι αντίστοιχο και σε εσένα. Το πλήρωσα πριν 10 μέρες χωρίς να μιλήσω μαζί τους και μου αποκατέστησαν την ασφαλιστική ικανότητα από μόνοι τους.

Link to comment
Share on other sites

2 ώρες πριν, zulumpo said:

Όλα αναφέρουν εμπρόθεσμη πληρωμη 12/04/2019,

μεσω ibanking νομιζώ πως γινεται κανοννικά η πληρωμη όλων των ποσών 2017/2018/2019,

 

Σε καμμία τράπεζα και με κανέναν τρόπο ακόμα(γκισέ-ebanking) δε γίνεται να πληρωθούν ακόμα.

Link to comment
Share on other sites

Βρε παιδιά τι τρέλλα είναι αυτό με την πληρωμή ...... το ότι 

On 3/25/2019 at 2:02 PM, georgegaleos said:

στις οδηγίες στην σελίδα του ΕΤΕΑΕΠ "...Ειδικά κατά την πρώτη έκδοση των ειδοποιητηρίων, ως καταληκτική ημερομηνία καταβολής ορίζεται η 12η Απριλίου 2019, με αντίστοιχη εναρκτήρια ημερομηνία πληρωμής την 5η Απριλίου 2019..."

και η λέξη ..... και η ημερομηνία ....(γιατί) δες σας λέει κάτι ....????? !!!!!!! έχουμε ακόμη 10 ημέρες για να ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ οι πληρωμές ... άρα δεν υπάρχει λόγος να πρέπει να είναι έτοιμες οι τράπεζες ... 

Link to comment
Share on other sites

Απ' ότι βλέπω  το πρόβλημα είναι πως θα τα πληρώσουμε μόνο ? Όχι πως θα τα ακυρώσουμε και πως θα διεκδικήσουμε τα δικαιώματα μας..Πλέων δεν αντιδράμε σε τίποτα..Μπράβο μας..Εκτός αν εγώ ζω σε άλλη πραγματικότητα που είναι ότι κάθε μήνα πρέπει να βγάζω τουλάχιστον 700 ευρώ΄για να καλύπτω τα έξοδα μου του γραφείου και λίγα λέω και μετά πρέπει να βγάλω και κάτι για να επιβιώσω.......

Μόνο εμένα μου φαντάζει μάλλον μακρινό σενάριο αυτό μάλλον.. Λυπάμαι πολύ που απλά κοιτάμε ότι μας έρχεται..

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι, αν και περιττό πια λόγω της ενημέρωσης που έχει ήδη υπάρξει στο φόρουμ, να ενημερώσω και εγώ με τη σειρά μου ότι σε ερώτημά μου προς το ΕΤΕΑΕΠ, μου απάντησαν ότι μετά τις 5 Απριλίου θα ενεργοποιηθεί και η ηλεκτρονική πληρωμή, με τον ένα και μοναδικό προσωπικό κωδικό που υπάρχει στο ειδοποιητηριο.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.