Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Αναρτήθηκαν τα ειδοποιητήρια εισφορών μη μισθωτών επικουρικού και εφάπαξ στο ΕΤΕΑΕΠ


georgegaleos

Recommended Posts

24 λεπτά πριν, Fade2Black said:

[...] Αναρωτιέμαι αν πάω τώρα και καταθέσω 100 ευρώ ας πούμε (τυχαίο νούμερο) θα αρχίσει να διαγράφει δόσεις από το 17 ή την περνάει σε αυτή του τρέχοντος μήνα;

Το πρώτο, δηλαδή 1η δόση αναδρομικών 2017 και 1η δόση του 2018. Πάντα κατά χρονολογική σειρά. 

Edited by Directionless
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 402
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Την πρώτη δόση κάθε χρόνου δηλαδή κατά σειρά; Γιατί έβαλα δοκιμαστικά μεσοβδόμαδα 21.49 ευρώ, που είναι το πόσο της κάθε μιας δόσης (από τις 36) για το 2017 και για το 2018 και μου τα εμφάνισε τα χρήματα στις καταβολές που έχω κάνει, ωστόσο δεν υπάρχει τικαρισμένη καμία δόση μέσα στη λίστα ότι έχει εξοφληθεί. Για αυτό απόρησα. Θα τικαριστεί αργότερα;

Ευχαριστώ για τη βοήθεια!

Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς αυτό που είπες. Πρώτα δηλώνεται η πληρωμή και σε μεταγενέστερο χρόνο λαμβάνεται υπόψη και στη συνολική οφειλή (τικάρεται το κουτάκι).

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ξέρουμε πόσο καιρό κάνουν να περαστούν τα ποσά και να ληφθούν υπόψη στην εξόφληση; Έχω βάλει ένα ποσό για κάποιες δόσεις από τις αρχές Οκτώβρη, μου τα δείχνει κανονικά στα ποσά πάνω δεξιά στο μενού στις Καταβολές, αλλά δεν έχουν ληφθεί καθόλου υπόψη στην εξόφληση των δόσεων. Ούτε όταν μπαίνω στην αναλυτική εκκαθάριση κάθε έτους βλέπω κάποια εξόφληση. Υπάρχει κάποια σχετική εμπειρία επ' αυτού;

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Με βάση τα δικά μου,
σε κάθε περίπτωση, η ενημέρωση τόσο της καρτέλας των καταβολών "τσεκαρισμέρνες και πορτοκαλί κουτάκι" όσο και η ενημέρωση των δόσεων δεν έχει ξεπεράσει την ημερομηνία της επόμενης εμφάνισης των οφειλών.
Περίπου 2-3 ημέρες μετά την καταβολή εμφανίζονται στην καρτέλα των καταβολών οι πληρωμές αλλά όχι τσεκαρισμένες και με λευκό κουτάκι, και λίγες ημέρες πριν την έκδοση των επόμενων ποσών έχουν γίνει οι ενημερώσεις που αρχικά έγραψα.
Λάβε υπόψη σου ότι στις δόσεις το κουτάκι της εξόφλησης (που αφορά μήνα = 64,47€) πορτοκαλί και τσεκαρισμένο πρέπει πρακτικά να έχουν καταβληθεί 3 δόσεις (ανά τρεις δόσεις που πληρώνεις γίνεται πορτοκαλί) . Αλλά αν πας στην καρτέλα εξοφλήσεις απαιτήσεων (δες εικόνα παρακάτω) θα δεις ότι έχει εξοφληθεί είτε όλος ο μήνας είτε μέρος του μήνα που αφορά η δόση. Οπότε είτε δεν θα είναι τσεκαρισμένος και πορτοκαλισμένος ο μήνας και θα βλέπεις από κάτω μέρος των 64,47€ είτε αν έχουν εξοφληθεί και οι τρεις δόσεις θα έχει πορτοκαλισθεί και τσεκαρισθεί (όπως στην εικόνα)

1.jpg

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

@requiem_for_a_dream, από που (προκύπτει) συμπεραίνεις ότι ετοιμάζεται εκκαθάριση στον ΕΤΕΑΕΠ ? (πλην των ετών 2017 & 2018 για τα οποία έχουν ήδη εκδοθεί τα εκκαθαριστικά)

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

Εμφανίζει αυτό:

" Η Υπηρεσία προσωρινά δεν είναι διαθέσιμη καθώς είναι σε εξέλιξη η διαδικασία εκκαθάρισης ασφαλιστικών σας εισφορών έτους 2017."

 

Link to comment
Share on other sites

Ααααα Ok ... δεν σου έχει γίνει ακόμη η εκκαθάριση για το 2017 ... μάλλον ήσουν (υποθέτω) σε κάποια από τις ειδικές περιπτώσεις που είχαν επισημανθεί στις Οδηγίες μη Μισθωτών της 18/3/2019 που είχε εκδόσει το ΕΤΕΑΠ ή πρόκειται για κάποια τροποποιητική εκκαθάριση (αν ήδη είχε εκδοθεί για το 2017)

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.