Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προκάτ με υλικά από εξωτερικό


NikRiz

Recommended Posts

Χαίρεται,

Γνωρίζετε αν υπάρχει κάποιος Πολιτικός Μηχανικός που να έχει τις γνώσεις και να ενδιαφέρεται να ασχοληθεί με ...............

 

edited by yian

Edited by yian
Link to comment
Share on other sites

7. Απαγορεύονται οι διαφημίσεις.

  • Αγγελίες πώλησης εξοπλισμού ή/και λογισμικού επιτρέπονται χωρίς όμως να δημοσιεύονται τηλέφωνα επικοινωνίας.
  • Αν αναρωτιόμαστε για το αν κάτι αποτελεί διαφήμιση ή όχι, ρωτούμε τους αρμόδιους συντονιστές μέσω προσωπικού μηνύματος.
  • Η απαγόρευση ισχύει τόσο για το κείμενο μιας δημοσίευσής μας όσο και για την "υπογραφή" μας. Απαγορεύονται στην "υπογραφή" μας οι παραπομπές (σύνδεσμοι) σε προσωπικές ιστοσελίδες που σχετίζονται με την επαγγελματική δραστηριοποίηση των μελών.
  • Απαγορεύεται η αναζήτηση μηχανικών, τεχνικών γραφείων, ατομικών επιχειρήσεων και εταιρειών πάσης φύσεως παροχής υπηρεσιών, κατασκευαστικών προσφορών, σύνταξης μελετών, παροχής συμβουλών κ.λ.π., όπως και η χορήγηση πληροφοριών με σκοπό την προώθηση οποιασδήποτε ατομικής ή εταιρικής επιχείρησης.
  • Επιτρέπονται οι αγγελίες πώλησης εξοπλισμού (σχεδιαστήρια, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και περιφερειακά, λογισμικό, τοπογραφικά όργανα) αρκεί να μην αναφέρουμε διευθύνσεις και τηλέφωνα. Η επικοινωνία μπορεί να γίνει μόνο μέσω προσωπικού μηνύματος και email. Οι αγγελίες θα κλειδώνονται απ' τους συντονιστές γιατί δεν αποτελούν θέματα συζήτησης.
  • Διαβάστε τους ειδικούς Κανόνες για τις Αγγελίες
Link to comment
Share on other sites

22 λεπτά πριν, NikRiz said:

....

Θα ήθελα να αναλάβει την επίβλεψη του έργου στο τελικό στάδιο της τοποθέτησης και συναρμολόγησης των υλικών της προκατασκευασμένης κατοικίας στο οικόπεδο.

Υπάρχουν δεκάδες μη σου πω εκατοντάδες Μηχανικοί που μπορούν να σε αναλάβουν. Δεν αφορά όμως το φόρουμ και τους αναζητάς μόνος σου.

Και δεν θα αναλάβει μόνο αυτά που έγραψες αλλα πρώτα πρώτα και βασικά θα αναλάβουν να σου κάνουν όλα τα απαιτούμενα σχέδια και μελέτες που θα χρειαστούν (ενδεικτικά Τοπογραφικό, Αρχιτεκτονική Μελέτη, Στατική Μελέτη, πιθανά και Μηχανολογικά κλπ) για να εκδώσει Άδεια Δόμησης που είναι υποχρεωτικό να γίνει.

Τις Μελέτες αυτές και δεν τις έχεις ούτε θα τις έχεις από την εισαγωγή της προκατασκευής σου. Τσεκαρισμένο και δεδομένο αυτό.

 

Το θέμα σου μεταφέρθηκε στην ενότητα για τους ιδιώτες.

Δες και σχετικά ανάλογα θέματα που υπάρχουν με την αναζήτηση.

Edited by Didonis
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.