Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απορριψη αιτηματος ΕΞ ΟΙΚ. ΙΙ λογω λαθους στα εξαρτομενα μελη


ilias78

Recommended Posts

Καλημέρα…  δυστυχώς μου ηρθε ένα mail χθες που γνωστοποίησε την απόρριψη του αιτήματος μου γιατι ‘’  δεν διασταυρώνονται τα δηλούμενα στοιχεία της αίτησης σας, με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ, ως προς τα στοιχεία εξαρτώμενων μελών, κατά το έτος αναφοράς(2016)  ‘’. Η αλήθεια είναι ότι το δεύτερο παιδί μου γεννηθηκε το 2017 και όταν εκανα την αιτηση στο προγραμμα ηταν ηδη 20 μηνων . Δεν σκέφτηκα καθόλου ότι έπρεπε να δηλωσω μονο το ένα παιδι που φαινόταν στην φορολογική του 2016. Όπως και να εχει τωρα θα κανω ένσταση και θα περιμένω …..

 

 

            Έχει συμβεί σε κανέναν κάτι αντίστοιχο ώστε να με συμβουλέψει σε οτιδήποτε… Θεωρώ ,αν και το λάθος είναι δικό μου , πολύ αυστηρο να κοπώ από το προγραμμα.... θα μπορουσαν για παραδειγμα να με επιδοτησουν με το 65% με μια δικη μου υπευθυνη δηλωση.

 

Edited by ilias78
Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα @ilias78!

Δυστυχώς αυτό που μπορείτε να κάνετε τώρα είναι να αναμένετε το αποτέλεσμα της ένστασης. Αυτό που μου κάνει όμως εντύπωση είναι πως και δεν "χτύπησε" το σύστημα στο πρώτο στάδιο της αίτησης. Είχα ίδια περίπτωση ωφελούμενης που δεν έκανε διασταύρωση με την ΑΑΔΕ γιατί είχε δηλώσει 2 παιδιά (το ένα νεογέννητο) και μόλις έβαλε 1, τότε την δέχθηκε.

Μήπως υπάρχει συγκεκριμένο χρονικό όριο για τη δήλωση των τέκνων στην εφορία, πχ εντός του πρώτου έτους γέννησης κ.λπ?

Πάντως, θα ανοίξει ξανά το Πρόγραμμα οπότε μην πτοείστε :) 

 

Link to comment
Share on other sites

καταρχην σε ευχαριστω για την απαντηση...

Πολυ συναδελφοι σου μου το ειπαν αυτο.... δηλαδη πως δεν ''χτυπησε '' το συστημα. Αυτο που σκεφτηκα ,αργα δυστυχως ,ειναι πως επειδη την αιτηση την εκανα τον 6 /2018 ειχε γινει ηδη η εκκαθαριση της φορολογικης δηλωσης για το 2017( εκει φαινοταν πλεον και το δευτερο παιδι) και για αυτο δεν κολλησε η αιτηση μου.....

Παντως αυτο που εγραψα και σε αλλο θεμα ειναι οτι η διαδικασια των ενστασεων δεν ειναι και πολυ ''σοβαρη''. Ουτε αριθμο πρωτοκολου παιρνει, ουτε την στελνεις σε καποιο συγκεκριμενο mail για ενστασεις παρα μονο στο ''γενικο''  mail αποριων. δεν θα με ξαφνιασει αν δεν την δουν καν!!! 

Edited by ilias78
Link to comment
Share on other sites

Η αιτηση μου ηταν στο 3β. ειδικη περιπτωση. Και ενω μου ζητησαν με μαιλ επιπλεον εγγραφα(Π.χ βεβαιωση απο τον δημο για να πιστοποιηθει η διευθνση του σπιτιου)  και τα ''ανεβασα '' στην αιτηση μου, μετα απο 2 μηνες μου ηρθε το μαιλ με αυτο.....'' δεν διασταυρώνονται τα δηλούμενα στοιχεία της αίτησης σας, με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ, ως προς τα στοιχεία εξαρτώμενων μελών, κατά το έτος αναφοράς(2016) '' ....

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλημερα .... Υπαρχει καποιος με ενσταση στο προγραμμα που πηρε απαντηση? Οποια και να ειναι αυτη.....

Εγω κλεινω ενα μηνα και περιμενω .....

 

Edited by ilias78
Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
On 18/4/2019 at 12:53 ΜΜ, ilias78 said:

Καλημερα .... Υπαρχει καποιος με ενσταση στο προγραμμα που πηρε απαντηση? Οποια και να ειναι αυτη.....

Εγω κλεινω ενα μηνα και περιμενω .....

 

Έκλεισα δύο μήνες και ακόμα τίποτα.... Κανείς με αντίστοιχη περίπτωση; Όχι τίποτα άλλο , βγαίνει το καινούριο εξοικονομώ και δεν ξέρω αν μπορώ να κάνω αίτηση εκεί...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.