Μετάβαση στο περιεχόμενο
Ακολουθήστε τη νέα μας σελίδα στο Facebook! ×

Ανίχνευση διαδρομής σπιράλ σε πλάκα οροφής


Giorgos Sartzetakis

Recommended Posts

Χαιρετώ το φόρουμ.

Σε ταβάνι γκαράζ δίπλα σε εισόδο πολυκατοικίας υπάρχουν θέσεις για χωνευτά σποτακια. Τα σπιράλ που οδηγούν στις 6 αναμονες όχι μονο δε συνδέονται μεταξύ τους αλλά δεν οδηγούν σε κάποια άλλη έξοδο-εισοδο. Είναι τυφλά. Περνώντας από μέσα τηλεσκοπική κάμερα επιβεβαίωσα  ότι καταλήγουν σε μπετό στα 2μ περιπου. Το μόνο που μπορώ να δω είναι ότι έχουν κατευθυνση προς ένα οριζόντιο δοκάρι του ταβανιού. Πώς μπορώ να βρω που καταλήγουν; Θέλω να περάσω εξωτερικα τα καλώδια μέχρι το δοκάρι και από κει να τρυπήσω εκει που υπάρχει μέσα σπιράλ για να συνεχίσει εσωτερικα ως το σποτακι στην αναμονή.

Σημ. Δοκίμασα έναν ανιχνευτή ac(ο οποίος έχει δοκιμαστεί σε εσωτερική. ηλεκτρολογ. Εγκατάσταση  και είναι οκ), κάνοντας πατέντα και περνώντας μέσα 4κλωνο καλώδιο ενονωτας σε ζεύγη την μια άκρη για να στείλω το ac μέσα από το σπιράλ και να επιστρέψει από την άλλη σε μια λάμπα 60watt αλλά δεν ανίχνευσε. Πάχος μπετόν μέχρι το σπιράλ περίπου 10εκ.

 

Edited by miltos
Link to comment
Share on other sites

Ίσως καταφέρεις κάτι με τον ήχο...

Κάποιος να κουνάει την ατσαλίνα και να προσπαθήσεις να εντοπίσεις πού χτυπάει στο τέρμα .....

Καλή επιτυχία!

Link to comment
Share on other sites

Σκέφτηκα και εγώ να περάσω κάνα mini beeper αλλά δεν βρήκα κάτι που να περνάει μέσα από το σπιράλ. Ιδανικά όπως η ενδοσκοπική Κάμερα 7mm διάμετρο και μήκος 3 εκατοστά

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.